Görüş Bildir
Haberler
Android Wear İle Kaybolan Akıllı Telefonunuzu Bulabilirsiniz

Android Wear İle Kaybolan Akıllı Telefonunuzu Bulabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google'ın akıllı saatler için geliştirdiği işletim sistemi Android Wear ile artık ses komutlarıyla kaybolan cihazınızı bulabilirsiniz.

Android cihazlar için 2013 yılında geliştirilen Android Cihaz Yöneticisi uygulaması artık Android Wear üzerinden de kullanılabiliyor. Android Wear sistemine sahip akıllı saatler üzerinden 'Find My Phone' (Telefonumu bul) sesli komutuyla kaybolan akıllı telefonunuzu kolay bir şekilde bulabilir, hatta telefonunuzu çaldırabilirsiniz.

Yeni özellik; akıllı saatiniz üzerinden sırasıyla 'Ok Google. Start. Find my phone.'komutlarıyla; ya da menüden direkt olarak 'Find my phone' seçeneğini seçerek akıllı telefonunuzu bulmanızı sağlıyor. Komutun ardından akıllı telefonunuz yükses ses düzeyindeyken çalmaya başlıyor.

Android Wear cihaz bulma

Android Cihaz Yöneticisi uygulamasında mesafe limiti olmasa da, Android Wear'a gelen bu özellik tahmin edildiği gibi sadece Bluetooth mesafesindeki cihazlarda işe yarıyor. Eğer kaybettiğiniz akıllı telefonunuz Bluetooth mesafesinde ise, verilen basit komutlar ile telefonunuzu bulmanız oldukça kolaylaşıyor.

Önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak olan yeni özellik otomatik olarak sisteme entegre ediliyor. Yani bu özelliği kullanabilmek için ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmayacak.

Webmasto

Kaynak: http://www.webmasto.com/android-wear-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0