Görüş Bildir
Haberler
Aman Aman! Ömrünüzden Ömür Götürecek Kadar Zararlı 7 Partner Tipi

Aman Aman! Ömrünüzden Ömür Götürecek Kadar Zararlı 7 Partner Tipi

şeyda
20.11.2018 - 11:11

İlişkiye ilk başladığınız zamanlarda, partneriniz gözünüze kusursuz biriymiş gibi görünür ancak cicim ayları bittikten sonra onun gerçek yüzünü görürsünüz ve bazen bunu kaldırabilmek için çok fazla efor sarf etmeniz gerekebilir.

Sizler için uzak durmanız gereken özellikte 7 partner tipini belirledik, eğer bunlardan bir ya da birden fazlasını partnerinizde görüyorsanız, durup düşünmenizin vakti gelmiş demektir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Bağımlılar

7. Bağımlılar

Herhangi bir bağımlılıktan muztarip birisiyle ilişki içerisinde olmak kafa karıştırıcı ve yorucudur. Karşınızdaki insanın bağımlılığı, kendi hayatını mahvettiği gibi, bunun sonuçları size de büyük oranda yansır. Bu bağımlılığın türü herhangi bir şey olabilir: alkol, uyuşturucu, yemek, alışveriş, iş, spor, oyun vb.

Partnerinizin bağımlı olup olmadığını anlamak adına en çok ne hakkında konuştuğuna ve onu en çok neyin üzebildiğine dikkat edin. Bu sayede çok şey öğrenebilirsiniz.

6. Şiddet yanlıları

6. Şiddet yanlıları

Gerçek hayatta fiziksel ya da psikolojik şiddet yanlısı olan insanlar bunu genelde ilk görünüşte belli etmezler. Ama sizin zaaflarınızı buldukları ve güveninizi kazandıkları anda zarar verici olan gerçek doğaları ortaya çıkıverir. Böyle bir durumu fark ettiğiniz anda arkanıza bakmadan kaçmanız lazım!

Şiddet yanlısı bir partnerin ilk belirtisi, aşırı derecede kıskançlıktır.

5. Dırdırcılar

5. Dırdırcılar

Zaman zaman hepimiz, ağlayacak bir omuza ihtiyaç duyarız. Ama bu ''dırdırcı'' tipi partnerlerle kuracağınız ilişkide, profesyonel bir terapiste dönüşmenizin beklenmesi kaçınılmazdır. Sürekli bir şeylerden şikayetçi olmak için doğmuştur sanki bunlar.

4. Çocukça davrananlar

4. Çocukça davrananlar

Hepimizin içinde bir çocuk vardır ve bu muhteşem bir şey. Ama bazen, bazı insanların içindeki çocuk, kişinin gerçek yetişkin yaşına erişmesine asla izin vermez. Bu tipte biriyle olur da ilişkiye başlarsanız, sevgiliden ebeveyne dönüşmeniz kesinlikle söz konusu.

Sürekli arkasını toplamanız gereken birinin olması korkunç değil mi? Kesinlikle öyle.

3. Hissizler

3. Hissizler

Bazı insanlar, hissetmekte olduğu yoğun duyguları zayıflık olarak benimser. Sevgiye ihtiyaçları olduğu ve bunu bildikleri halde ne sevmeye ne de sevilmeye açık değildirler. Böyle bir partner karşınıza çıkarsa işiniz oldukça zor demektir, karşılıksız aşkın hiç kimseyi mutlu etmeyeceğini herkes iyi bilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Narsistler

2. Narsistler

Bu tip insanların partnerleriyle iyi geçinemediği bilinen bir gerçek. Elbette kendimizi de sevmemiz gerekli ancak bunun da dozunu ayarlamakta fayda var. Çünkü narsisizm ve ben-merkezlilik her şeyi mahvedebilir.

1. Mükemmeliyetçiler

1. Mükemmeliyetçiler

Birçok kişi mükemmeliyetçi olmayı bir artı olarak görür. Hayatımızın her alanında sürekli daha iyi olma isteğimiz bizi bazen iyi yerlere getirebilir ancak iş ilişkiye geldiğinde bu durum her iki tarafın da başını ağrıtabilir. Partnerinizin mükemmeliyetçi olduğunu nasıl anlarsınız? Bu kişiler genel anlamda tatmin olması çok zor kişilerdir ve sürekli ''Her şey yolunda ama...'', ''Hoş görünüyorsun ama...'' şeklinde cümleler kurarlar. ''Ama''ları asla bitmez.

Hiç böyle kişilerle ilişkiniz oldu mu? Yorumlar kısmında bize içinizi dökebilirsiniz... 😉😉

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın