Görüş Bildir
Haberler
Altın Portakal 'İleri Bir Tarihe' Ertelendi

Altın Portakal 'İleri Bir Tarihe' Ertelendi

Onedio Medya
04.09.2015 - 17:14 Son Güncelleme: 04.09.2015 - 21:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya’nın uluslararası düzeyde yaptığı Altın Portakal Film Festivali ve Piyano Resitali, artan terör olayları ve şehit haberleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

AKP Konyaaltı Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu, meclis toplantısında, gündem maddeleri görüşülmeden önce yaptığı grup konuşmasında son dönemde yaşanan olaylara değindi. 

“Terör olayları ve şehit haberleri” nedeniyle Antalya’da da birçok organizasyonun iptal edildiğini söyleyen Doğanoğlu, yöneticiliğini yaptığı ANSET Şirketi’nin planladığı, her yıl Ekim ayında gerçekleşen Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Antalya Piyano Festivali’nin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Tarih belli değil

Antalyaningundemi.com’dan Begüm Aksoy’un haberine göre AKP Konyaaltı Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Gaye Doğanoğlu, Konyaaltı Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı’nda AKP grubu adına yaptığı konuşmasında, “son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle, her yıl Ekim ayında düzenlenen 52.’si gerçekleştirilecek Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ileri bir tarihe ertelendiğini” duyurdu.

Doğanoğlu, bir ay önce göreve geldi

Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Antalya Piyano Festivali organizasyonlarını üstlenen, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin alt şirketlerinden olan ANSET Özel Sağlık ve Eğitim Kültür İnşaat Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Dilaver Tanık, geçtiğimiz ay görevden alınarak yerine AKP Konyaaltı Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu getirilmişti.

“Bir şey yapmak içimizden gelmiyor”

Her gün alınan şehit haberleri nedeni ile içlerinden bir şey yapmak gelmediğini ifade eden Doğanoğlu, şöyle konuştu:

“Antalya’da birçok etkinlik iptal edildi, benim de şuan başında bulunduğum Antalya Kültür Merkezi ve Cam Piramit’te organize edilen ve geçen gün ihalesi yapılarak genel müdürlüğünü yaptığım ANSET şirketinde planladığımız Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Antalya Piyano Festivali Ekim ayında yapılacaktı, ileri tarihe ertelendi. Çünkü bu şehit haberleri ile bir şey yapmak içimizden gelmiyor, Antalya’ya mal olmuş ve sadece darbelerle ertelenmiş film festivali yapılacaktır, 16.’sı yapılan piyano festivali de yapılacaktır ama bunu daha ileriki zamanlarda yapmayı uygun gördük.”

Zete | Kapak Fotoğrafı: Melissa Maples / Flickr

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0