Görüş Bildir
Haberler
Alperen Duymaz Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır? Alperen Duymaz'ın Oynadığı Dizi ve Filmler

Alperen Duymaz Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır? Alperen Duymaz'ın Oynadığı Dizi ve Filmler

EGO dizisiyle ekranlara dönen Alperen Duymaz'ın hayatını izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Son olarak Son Yaz dizisinde sevilen bir karakteri canlandıran Duymaz, izleyenlerin ilgi odağı oldu. EGO dizisinin konusu ve oyuncuları da dikkatleri çekti. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un tekrar partner olması ise izleyicinin dilinden düşmedi. Peki Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Alperen Duymaz hangi dizi ve filmlerde rol almıştır?

İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Lise yıllarında oyunculuk ve modellikle ilgilenmiştir. Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim görmüştür. Televizyon ekranlarında ilk kez yer alması ise 'Tatlı Küçük Yalancılar' adlı diziyle birlikte olmuştur. Star TV'de yayınlanan bu dizide Cesur karakterini canlandırmıştır.

Alperen Duymaz'ın oyunculuk kariyeri

Alperen Duymaz'ın oyunculuk kariyeri

Alperen Duymaz, Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerinde başrolü oynamıştır. Bodrum Masalı adlı diziyle adını duyuran Alperen Duymaz dizide Ateş rolüne hayat vermiştir. Daha sonra ekranların sevilen yüzü haline gelen Duymaz, bir dönemin en popüler dizisi Çukur'da yer almıştır. Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da Emrah karakterini canlandırmıştır. Dilan Çiçek Deniz'in yani Sena'nın ağabeyi olan Alperen Duymaz, Çukur'daki oyunculuğu ile ün kazanmıştır. Daha sonra 'Zemheri' dizisinde 'Ayaz' karakterine hayat vermiştir.

Alperen Duymaz'ın hayatı

Alperen Duymaz'ın hayatı

Show TV ekranlarında yayınlanan dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman, Furkan Kalabalık gibi isimlerle birlikte oynamıştır. Melisa Aslı Pamuk ile partner olan Duymaz dizide Kerem karakterine hayat vermiştir. Önemli yapımlarda yer alarak adını duyuran Alperen Duymaz, 'Son Yaz' dizisindeki Akgün karakteri ile akıllara kazınmıştır. 

Melisa Aslı Pamuk ile partnerliği oldukça beğenilen Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ile FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan EGO dizisinde tekrar bir araya geliyor.

Alperen Duymaz'ın yer aldığı dizi ve filmler

Alperen Duymaz'ın yer aldığı dizi ve filmler
  • 2015 - Tatlı Küçük Yalancılar 

  • 2015 - Acı Aşk 

  • 2016-2017 - Bodrum Masalı

  • 2018 - Çukur 

  • 2018 - Direniş Karatay

  • 2018-2019 - Çarpışma 

  • 2020 - Zemheri

  • 2021 - Son Yaz 

  • 2022 - Erkek Severse

  • 2023 - EGO

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın