Görüş Bildir
Haberler
Alparslan Çelimli'ye Oy Vermek İçin 5 Neden / 5 Reasons to Vote for Alparslan Çelimli

Alparslan Çelimli'ye Oy Vermek İçin 5 Neden / 5 Reasons to Vote for Alparslan Çelimli

1) Daha Rahat Finans ya da Marketing Majorı Yapabilme Şansı / Chance to Major in Finance or Marketing Easily

Bildiğiniz üzere, 3. ve 4. Sınıfta; pazarlama veya finans gibi belli bir alanda major yapmak isteyen öğrenciler, ders seçiminde zorluk yaşıyor ve hatta major yapamıyor. Eğer temsilci seçilirsem; bu sorunun üzerine çok ciddi bir şekilde eğilip ve istediğimiz alanda major yapabilmemizin önünü açmaya çalışacağım.

As you may know, in 3rd and 4th grade, students who want to major in specific areas such as finance or marketing are facing some struggles or even cannot major. If I will be elected as faculty representative, I will put all my effort into allowing us to major in finance or marketing easily.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2) Goldman Sachs ve Diğer Finans Devleri Bilkent İşletme'ye de Gelecek! / Goldman Sachs and Other Finance Giants Will Come to Bilkent Management As Well!

Goldman Sachs, dünyanın Finans Devlerinde bir tanesi ve bir Bilkent İşletme mezununun çalışabileceği en harika şirketlerden biridir. Gel gelelim, Goldman Sachs ve diğer benzer finans devleri Boğaziçi ve Koç'u Recruitment Days serisine dahil etmişken, Bilkent programda yok. Eğer bana temsilci olma şansı verirseniz, Goldman ve diğer devlerin programına Bilkent'i de dahil ettireceğim. Ayrıca, benzer fırsatların aynılarına, hatta daha fazlasına sahip olmamız için çalışacağım.

Goldman Sachs is one of the Finance Giants in the world and a great company for a Bilkent Management alumnus to work for. However, although Boğaziçi and Koç University are in Goldman's Recruitment Day Series program, Bilkent is not. If you give me the chance of being the representative, Goldman Sachs and other finance giants will come to our campus too. Moreover, I will work for having similar or even more opportunities like that.

3) Dilek, Şikayet ve Referandum Kutusu / Wish, Complaint and Plebiscite Box

Eğer beni seçerseniz, temsilciğim döneminde, sizlerin tüm dilek ve şikayetlerinizi yakından dinleyip bunların gerçek olması veya düzeltilmesi için çalışacağım; ancak her zaman yeterli olamayabilirim. Bu sebeple, fakülte ile ilgili tüm dilek ve şikayetleriniz için, Starbucks'ın bulunduğu alana bir dilek ve şikayet kutusu koyacağım. Aynı zamanda bu kutu zaman zaman referandum hizmeti görecek. Bölümümüz ile ilgili, öğrencilerle görüşülmeden radikal bir değişim yapıldığında; bir oylama başlatacağız. Bu yolla, okul yönetimi yapılan değişiklik üzerine öğrencilerin görüşünü öğrenmiş olacak. Bu yolla, tüm faaliyetlerin daha demokratik bir anlayışla sürdürüleceğine inanıyorum.

If you choose me, in my term, I will listen all your wishes and complaints about faculty and make sure that they will all be dealt. However, as a human being, I may not be sufficient to listen them all. Therefore, I will put a box in Starbucks area for all your wishes and complaints. This box will also service for another purpose. When school management makes a radical decision without asking us, I will organize a plebiscite and give the results to school management so they will know our idea. By this way, all operations will be done in a more democratic way.

4) Üniversite Yönetimi İşletmenin Önemini Her Kararda Hatırlayacak! / University Management Will Remember the Importance of Our Faculty in Every Decision Making Process

Üniversite yönetimine, her şartta, İşletme'nin Bilkent için önemini tekrar tekrar hatırlatacağım. 

I will remind university management how Faculty of Business Administration is important for Bilkent, in any condition.

5) Mayfest, Kıraç-Speed Havalandırması, Bilintur Sorunları ve Kulüplere Destek / Mayfest, Kıraç-Speed Ventilation, Bilintur Problems and Help for Clubs

Ayrıca, bana oy verirseniz; 

-Mayfest günü çimlerin sulanmasını engelleyeceğim.

-Kıraç ve Speed'in daha iyi bir havalandırma sistemi kullanmasını sağlayacağım. Artık içeri girdiğinizde üstünüze bir yağ kütlesi çökmeyecek.

-Bilinturla ilgili dilek ve şikayetlerinizde, sesiniz olacağım.

-İşletme fakültesinin kulüpleri fakülte için çok büyük önem arz ediyor. İşletme Fakülte kulüpleri MEC ve YES başta olmak üzere, başkanlığını işletmecilerin yaptığı tüm kulüplerin yaşadığı sorunlar benim de sorunlarım olacak. Çözmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim.

Also, if you vote for me;

- I will block irrigating the Mayfest Area in Mayfest time

- I will make sure that Kıraç and Speed use better ventilation system so you and your clothes will not smell like a greasy meatball.

-I will be the voice of you in all wishes and complaints about Bilintur.

-The student clubs are extremely significant for our faculty. Firstly MEC (Management and Economics Society) and YES (Young Entrepreneurs Society) which are the official clubs of BA Faculty and also all other student clubs which have presidents from our faculty; if they face any problem, that will also be my problem and I will do my best to solve or help to solve it.

1. Vote for Your Faculty, Go For Çelimli!

1. Vote for Your Faculty, Go For Çelimli!

Bilkent İşletme Fakültesinin değerli üyeleri, arkadaşlarım; bunların hepsini gerçekleştirebilmek ve fakültemizi hak ettiği yerlere taşımak için oylarınıza ihtiyacım var. Önemsiz deyip geçmeyin; daha iyi, daha güçlü ve daha demokratik bir Bilkent İşletme için lütfen 5 dakikanızı ayırıp, mutlaka ama mutlaka oy verin.

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgilerimle.

The valuable members of Faculty of BA, my friends; to make all of these happen and to carry our faculty to the place it deserves, I need your votes. Please don't see this election as an unimportant event; for a better, stronger and more democratic Faculty of Business Administration.  Please spare your 5 minutes and vote.

Thanks for reading, best.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
3
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın