Görüş Bildir
Haberler
Almeida, Artık Beşiktaş'ın Oyuncusu Değildir

Almeida, Artık Beşiktaş'ın Oyuncusu Değildir

Mustafa Murat ARSLAN
22.05.2014 - 16:21 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 16:31

Almeida, Artık Beşiktaş'ın Oyuncusu Değildir

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, sözleşmesi sona eren Hugo Almeida’nın siyah-beyazlı takımdaki geleceği ile ilgili son noktayı koydu.

Transfer komitesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Portekiz Milli Takımı kampına katılmak üzere ülkesine gitmeden önce, “Beşiktaş’ta kalmak ve yeni statta sahaya çıkmayı çok isterim” şeklindeki açıklamaları basına yansıyan golcü futbolcu ile herhangi bir bağlarının kalmadığını söyledi.

Almeida’yı takımda tutmak için gereken tüm fedakarlıkları yaptıklarını vurgulayan Deniz Atalay, “Biz, Beşiktaş Yönetim Kurulu Transfer Komitesi olarak, Hugo Almeida ile defalarca görüştük. Kendisi, Beşiktaş’ta kalıp kalmama konusundaki kararını sezon sonu vereceğini söylemişti. Bir teklif yapıp bekledik fakat mayıs ayını görmemize rağmen herhangi bir yanıt alamadık. Bu dakikadan sonra Almeida ile kesinlikle bir geleceğimiz olamaz, artık herkes kendi yoluna. Kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diler, verdiği hizmetler için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Portekizli golcü oyuncunun ülkesinin milli takım kampına katılmadan önce yaptığı açıklamanın hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

“Bu saatten sonra kalmak istediğini söylemesi açıkçası hiçbir şeyi değiştirmez. Bu konuyla alakalı gerekenleri daha önce de söyledik fakat açıklamalarımız yanlış aktarıldı. Almeida artık Beşiktaş’ın oyuncusu değildir. Çark etse de geri dönmek istese de çok geç. Zaman bizim için çok değerli. Şimdi farklı alternatifler üzerinde durup, kadromuzu güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz.”

Sefa Yılmaz ve Jimmy Durmaz konusu

Yönetim kurulu olarak, yeni sezonda taraftarların gurur duyacağı bir kadro oluşturacaklarını kaydeden Deniz Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Belirlediğimiz isimler üzerinde yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar devam ediyor. Diego Ribas, daha önce de defalarca ifade ettiğimiz gibi olmazsa olmazımız ya da tek alternatifimiz değildi. Farklı alternatiflerimiz var, içlerinden en verimli olacak isimleri Beşiktaşımıza kazandıracağız. Yerli futbolcu transferi yapacağız ama Kayserispor’dan Sefa Yılmaz ve Gençlerbirliği’nden Jimmy Durmaz listemizde değil. Bu isimlerin yazılıp çizildiğini görüyoruz ama tamamıyla yalan. Kayserispor ile Sefa Yılmaz için hiç bir temasımız olmadı ve ben de bizzat gidip hiç kimseyle bir görüşme yapmadım”

SPOR1903 / AA

Kaynak: http://www.spor1903.com/almeida-artik...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın