Görüş Bildir
Haberler
Ali Babacan Mektup Paylaştı: ‘Tüm Öğrenciler Çikolata 8 Lira Olmuş Bu Ne Diyor’

Ali Babacan Mektup Paylaştı: ‘Tüm Öğrenciler Çikolata 8 Lira Olmuş Bu Ne Diyor’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından kendisine yazılan bir mektubu paylaştı. Babacan, paylaşımında ‘iktidarı ilk seçimde müsait bir yerde indireceğiz’ dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Korku, endişe, kriz içindeyiz’

‘Korku, endişe, kriz içindeyiz’

12 yaşında 6’ıncı sınıf öğrencisi Ayşe Sevde isimli çocuğun mektubunda şu ifadeler yer alıyor;

“Sayın başkanım ben Av. Mahmut Nurlan'ın kızıyım. İlk olarak sizi çok seviyorum ve eğer 18 yaşında olsaydım size oy verirdim. Ben şu an 12 yaşındayım ve 6.sınıfa gidiyorum. Ben size bir şey söyleyeceğim. Eskiden çocuklar sadece oyun, eğlence, macera şeklindeler. Şimdi ise korku, endişe, kriz şeklindeler (şeklindeyiz). Okula girdiğim an öğrencilerini ‘Ya bugün çikolata 8 lira olmuş bu ne?' diyorlar.”

‘Başkanım bizi kurtarın’

‘Başkanım bizi kurtarın’

“Ben böyle bir hayat istemiyorum (Çocuklar olarak hiçbirini istemiyoruz.) Bence hayat çocuklara bayram olacağına ‘endişe' olmuş. Hiçbir çocuk rahat değil (Hepimiz geleceğimizden kaygılıyız.) Biz rahat hayat istiyoruz. Başkanım bizi kurtarın, biz eskisi gibi sadece oyun ve eğlence düşünmek istiyoruz. Biz çocuk olarak ‘haklarımızı' istiyoruz.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
15
10
5
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ali Babacan'ın ABD'ye para istemeye gidip mevzubahis parayı istemeyi unutup geri döndüğünü ve bu yüzden "Motorlu Taşıtlar ve Emlak Vergileri 2 defa alınarak,... Devamını Gör

demet s.

Benim bildiğim ak parti o okuldaki öğretmeni bulur...sonrasında...

THECANADIANTURK

Bu bebecanin(o zamanlar bebeydi)) en cok ziyaret ettigi ulke ukraynadir bakanligi boyunca...