Görüş Bildir
Haberler
Alemin Gözü Yaşlı! Altıncı En Büyük Kripto Para Birimi Ripple 1 Dolar Barajını Aştı

etiket Alemin Gözü Yaşlı! Altıncı En Büyük Kripto Para Birimi Ripple 1 Dolar Barajını Aştı

Ali Aydemir
14.08.2021 - 10:30

Ripple, Güney Kore'nin GME Havalesinin RippleNet'e katılmasıyla 1 dolar barajını aştı. Günlük %9 kazançla yükselmeye devam ederken 6. sıradaki kripto para olan XRP, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. İşte detaylar.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

80 milyon dolar değerinde XRP sattı!

80 milyon dolar değerinde XRP sattı!

Ripple Labs tarafından oluşturulan bir havale ağı olan RippleNet, yakın zamanda, en büyük banka dışı havale sağlayıcılarından biri olan Global Money Express (GME Havale) ile bir ortaklık yoluyla Güney Kore'deki genişlemesini duyurdu. RippleNet, dağıtılmış defter aracılığıyla GME Havale ve Tayland'ın en büyük ticari bankası Siam Commercial Bank'ı (SCB) birbirine bağladı.

Analistler fiyat artışı bekliyor.

Asya Pasifik Bölgesi, işlemlerin her yıl %130 arttığı Ripple için en hızlı büyüyen alanlardan biri. Asya'daki yeni ortaklıklar XRP'nin fayda kapsamını artırdığından yatırımcılar için oldukça rövaçta. XRP fiyatının 1 doları aşmasıyla uzun süreli fiyat yükselişi de analistler tarafından beklenen gelişmeler arasında. Eski Ripple CTO'su Jed McCaleb'in yaklaşık 80 milyon dolar değerinde XRP satmasıyla daha fazla satışın fiyat düzeltmesine yol açabileceği düşünülüyor.

182,3 milyon XRP aktarıldı.

182,3 milyon XRP aktarıldı.

Analizlere göre son fiyat yarışının ardından XRP'nin Bitcoin, Ethereum ve Litecoin gibi diğer altcoinler ile olan korelasyonu düştü. Analistlere göre bu yükseliş trendi, eski Ripple CTO'su Jed McCaleb'in yaklaşık 57 milyon XRP satma kararından etkilenebilir. McCaleb'in bir uzlaşma için tazminat olarak bu tokenin bir kısmını aldığı resmi bir anlaşmanın parçası olarak, 1 Ağustos'ta Ripple, McCaleb'in cüzdan adresine 182,3 milyon XRP aktardı.

Yatırımcıların kıskacı altındayken dikkat çekmeyi başardı.

srv.onedio.com

Zincir üstü veriler, McCaleb'in 14 gün içinde her biri 4,4 ila 6,5 ​​milyon jeton taşıyan 17 transfer yaptığını gösteriyor. Borsalarda XRP arzındaki bir artış, son ralliyi kesintiye uğratabilir ve dik bir düzeltmeye yol açabilir. Şu an itibariyle, Ripple'ın eski CTO'su, her gün borsalara art arda 6,5 ​​milyon XRP gönderdikten sonra cüzdanında yaklaşık 608,38 milyon dolar değerinde 640,04 milyon XRP tutuyor.

%30'luk bir artış bekleniyor.

XRP kısa süre önce önemli bir destek seviyesini geçti. Cumartesi günü yaşanan kırılmanın ardından başlayan fiyat yarışının devam etmesi muhtemel. Son birkaç gündeki yan hareketlerden sonra oluşan analizler neticesinde XRP'nin fiyatının %30 daha artacağı söyleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın