Görüş Bildir
Haberler
Aldığı Küçük Paraları Sonuna Kadar Hak Eden ve Hayatımızı Kolaylaştıran Birbirinden Faydalı Ücretli Uygulamalar

Aldığı Küçük Paraları Sonuna Kadar Hak Eden ve Hayatımızı Kolaylaştıran Birbirinden Faydalı Ücretli Uygulamalar

Belki çoğuna günde bir lira bile vermiyoruz, hayatımızı öyle kolaylaştırıyorlar ki daha fazlasını hak ediyorlar ama umarız daha fazlasını istemezler. 🤓

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Spotify Premium

1. Spotify Premium

Müzik indirme, liste yapma derdinden kurtulmayı sağladığı için Spotify Premium ilk sırada olmayı sonuna kadar hak ediyor. Yaptığımız listeleri telefonumuza, bilgisayarımıza indirip dinleyebilme olanağı sağlaması da onu alanında benzersiz yapıyor, ailece kullanırsanız makul indirimleri de var.

2. YouTube Premium

2. YouTube Premium

Video izlerken bir yanda diğer işlerimizi halledebilmemiz için videoyu arka plana yollayabilmek için çok uğraştık, internetsiz kalacağımız zamanlar için videoları telefonumuza indirmeyi istedik... YouTube Premium ayda iki kahve parasına bu lüksü bize sunuyor.

3. My Backup Pro

3. My Backup Pro

Tüm verilerinizi güvende tutuyor ve tek seferde aldığı para bu verilerinizin güvenliği karşısında hiçbir şey! Telefonunuzu değiştirirken tüm verilerinizi taşımak, hatta alarm ve arama kayıtlarınızı bile transfer edebilmek için yanınızda My Backup Pro olacak.

4. Star Walk 2

4. Star Walk 2

Astronomiye ilginiz var mı ya da en azından sakin bir gecede gökyüzünü izler misiniz? Star Walk 2, bilinen meşhur gezegenleri, yıldızları, takım yıldızlarını ve tüm bunların yönlerini sizin kameranıza yansıtıyor ve evreni keşfe çıkarıyor. Ünlü astronom Galileo bugün yaşasa parasına bakmadan bu uygulamayı telefonuna yüklerdi.

5. Money Pro

5. Money Pro

Her şey ateş pahası, tasarruf şart ama giderlerin dengesini en etkin şekilde sağlayabilmek zor, Money Pro bu dengeyi elinizde tutmanız için hazır, kredi kartı, vadesiz/vadeli hesaplarınızın takibine dek kontrol sizde. Ödenecek faturaların takibini de yapabilirsiniz, harcamalarınızı grafiksel olarak göz önünde tutarak birikim yapmanın en etkin yollarını bulabilirsiniz.

Cebinizdeki muhasebeci!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cambly

6. Cambly

Dil öğrenmek için kurslara binlerce lira verip hayatımızı yollarda geçirdik durduk, Cambly ve alternatif uygulamalar sayesinde ufak bir meblağ vererek ana dili İngilizce olan eğitmenlerle konuşarak ve eksiklerimizi belirleyerek pratiğimizi geliştirebiliyoruz. Hem de evimizden ayrılmadan, mobil cihazlarımızda.

7. Netflix ve Blu TV

7. Netflix ve Blu TV

Böyle bir liste olur da televizyon izleme alışkanlıklarını değiştiren Netflix ve Blu TV olmaz mı? İstediğimiz dizileri ve filmleri yüksek kalitede hem de yasal olarak izleyebilmemizi, telefonlarımıza kaydedebilmemizi ve tüm bunları özgürce yapabilmemizi sağlıyor bu hayat kurtaran iki hizmet.

8. CamScanner+

8. CamScanner+

Alt tarafı dosyayı tarıyor ve PDF'e çeviriyor diye düşünmeyin. Bu uygulama sayfalarda yer alan harfleri algılayıp onları müthiş bir biçimde dijital ortama aktarıyor, ücretsiz sürümüne ek olarak 10 GB bulut alanı, paylaşma seçenekleri ve dosyaları şifreleme hizmeti sunuyor.

9. Coursera

9. Coursera

Oturduğunuz yerden Stanford ya da Oxford'da verilen dersleri alabilmek, üstüne üstlük bu derslere çalışıyorsanız sınavlarına girip, verilen ödevleri yapıp geçer puan alıp basit ama geçerli bir diplomaya sahip olmak Coursera sayesinde mümkün oldu. Ayrıca her şey ücretli değil, çoğu dersi ücretsiz alabilme imkanı da var.

10. Facetune

10. Facetune

Kendi telefonunuzda bir makyaj ve estetik stüdyonuz olması için tek seferlik makul bir ücretle Facetune'u hizmetinize getiriyoruz. Kötü çektiğiniz bir fotoğrafın birkaç dokunuş sonrasında kataloglarda yer alacak kadar iyi hale gelmesi öyle yabana atılacak bir teklif değil.

Bazı anlarda hayat kurtarıcı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. TuneIn Radio Pro

11. TuneIn Radio Pro

Artık çok sık radyo dinlemiyor olabiliriz ama yine de radyolar tüm dünyada ilgi çekiyor. TuneIn Radio Pro, dünyanın her köşesinden yaklaşık 100.000 istasyonu ayağınıza getiriyor ve Pro versiyonunda dinlediğiniz yayını kaydetmenize imkan sağlıyor. Bir saat boyunca kaydettiğiniz programı daha sonrasında dinlemek için farklı uygulamalara ihtiyaç yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
38
8
6
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fchinaski

12$ iki kahve parasi mi

Beekiwles

Netflix in artık gerekli olduğunu düşünmüyorum, kaliteli içerik ve aynı zamanda çeşitlilik az.. Orada olan hatta olmayan çoğu içeriği diğer sitelerde rahatlı... Devamını Gör

Söyledim gitti

Ben artık aylardır normal TV izlemiyorum. Çoluk çocuk hep Netflixteyiz. O yüzden verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum. Ancak "aynı anda 4 ekrana kadar" se... Devamını Gör

Sons of Anarchy

Netflixe alternatif arıyorsanız Ororo TV'yi tavsiye ederim. Nerdeyse tüm diziler var, evet buna HBO dizileri de dahil. Üstelik yeni sezon veya bölümü olan di... Devamını Gör