Görüş Bildir
Haberler
Alcatel Onetouch Watch Duyuruldu

Alcatel Onetouch Watch Duyuruldu

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Alcatel OneTouch hem çok şık hem de çok uygun fiyata sektördeki rakiplerini egale edebilecek güçte yeni akıllı saatler tasarlıyor. Cihazın adı ise kısaca Watch olarak seçilmiş.

Samsung, LG ve hatta Apple'ın da adım attığı akıllı saat dünyasına bir başka marka daha merhaba diyor. Alcatel OneTouch yaptığı açıklama ile yeni akıllı saat serisini duyurdu. Saat kısaca Watch adını taşıyor ve Alcatel OneTouch Watch etiketi ile son kullanıcısına ulaşmayı amaçlıyor.

Mevcut akıllı saatlerin aksine daha geleneksel bir yol izlemek isteyen şirket, tamamı daire formunda olan akıllı saatler tasarlamış. Daire şekilli Alcatel OneTouch Watch serisi dört farklı görünüme sahip kayış ile üretilecek . Oldukça şık ve ergonomik gözüken akıllı saatler için çok özel bir ekran teknolojisinden bahsedilirken, ' kullanıcının günlük aktivitelerini takip edecek ' uygulamaların da müjdesi veriliyor.

Watch adlı akıllı saat serisi diğer benzerlerinde olduğu gibi bildirim takibi ve müzik kontrolü gibi işlevlere de sahip. Ürünün en dikkat çekici yanı ise fiyatı. ' Akıllı fiyat ' tabirini kullanan şirket, Alcatel OneTouch Watch'un gerçek bedelini ise CES 2015'te açıklayacağını söyledi.

Öte yandan cihazın donanımsal özellikleri ve hangi işletim sistemini kullanacağı da daha sonra paylaşılacak.

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/alcatel-onetou...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0