Görüş Bildir
Haberler
Akşener'den Erdoğan'a 'Türkiye Hava Yolları' Tepkisi: 'Sen Böyle Saçmalamaya Devam Et...'

Akşener'den Erdoğan'a 'Türkiye Hava Yolları' Tepkisi: 'Sen Böyle Saçmalamaya Devam Et...'

Emre Ordu
14.06.2022 - 16:58 Son Güncelleme: 14.06.2022 - 17:33

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı  Tayyip Erdoğan'ın, 'Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine Turkish Airlines değil Türkiye Havayolları yazacağız' açıklamasına tepki gösterdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türksat 5B Uydusu Hizmete Alma Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan  'Artık Turkey yok, Türkiye var. Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de Turkish Airlines yerine Türkiye Hava Yolları yazacağız' dedi.

Erdoğan'ın açıklaması sosyal medyada geniş yankı buldu. 'Turkish Airlines' ifadesinin Türkçe karşılığının 'Türk Hava Yolları' olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları 'Türkiye Hava Yolları' ifadesinin kullanılacak olmasını eleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Erdoğan'ın çıkışını eleştirdi. Akşener Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız. Ne de olsa az kaldı' ifadesini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
44
18
7
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Türk kelimesinden rahatsız olanlara karşı stepneyi ortalıkta gören var mı ?

İskender

Ülkü ocağında Suriyeli kardeşlerimize nasıl daha iyi bir ülke, yaşam sağlayabiliriz diye düşünüp çay içiyorlardır.

Can Onur

Adamların derdi Türklükle. İçinde "Ne Mutlu Türküm diyen" geçen her yazıyı / andımızı vs. kaldırmadılar mı? Bizim kapalı spor salonunda "Türk Öğün Çalış Güve... Devamını Gör

Ardens

Meral ablam hakli