Görüş Bildir
Haberler
Akrep 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Akrep 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
21.05.2021 - 17:45

Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ahmet ve Ferda oldukça imalı bir şekilde birbirlerine bakarken Ömer hastaneye kaldırılır ve Merve'nin çığlıkları duyulur. Öte yandan Ferda ve Perihan karşı karşıya gelip anlaşma yapar birlikte hareket etmeye karar verirler. Merve Ferda'yı reddederken Perihan Duru'ya bu evliliğin olmayacağını söyler. İşte Akrep 23. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akrep Son Bölüm Özeti

Akrep Son Bölüm Özeti

Aras ve Ayşem’in öpüştüğünü gören Duru, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Artık ilişkisini onaramayacağını anlayan Duru, ABD’ye gitmeye karar verir. Perihan, torununun mutsuzluğuna daha fazla dayanamaz ve Aras’a giderek Duru’yu kalmaya ikna etmesini ister. Ancak Aras, beklenenin aksine Ayşem’e evlenme teklif eder. Aras’ın samimiyetine inanmayan Ferda, Ayşem’in böyle bir hataya düşmesine izin vermezken, öfkeden çılgına dönen Ahmet ise Aras’ı öldürme niyetiyle kaçırır. Öğrendiklerinden sonra ise Aras’a beklenmedik bir teklif sunar.

Ferda, Efe’yi Ahmet’e karşı doldurur. Efe’nin Merve’ye aşık olduğunu bilen Ferda, mutluluklarının Ahmet’in ölümüne bağlı olduğunu söyler. Zaten Efe’ye güvenini kaybeden Ahmet’in ise bu ihaneti anlaması uzun sürmez. İkili karşı karşıya gelir ve Ahmet acımadan Efe’yi çekip vurur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın