Görüş Bildir
Haberler
Akrep 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ferda'ya Davetsiz Misafir Sürprizi...

Akrep 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ferda'ya Davetsiz Misafir Sürprizi...

Müge Kakşi
28.02.2021 - 00:44

Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ferda hapishanedeyken beklemediği birinden telefon gelir.  Aras elleri kelepçeli götürülürken Perihan Ferda'yı ziyarete gider. Perihan'ın kendisinden korkması gerektiğini söyleyen Ferda'ya Perihan, oradan çıkamayacağını çıksa bile çıktığına pişman olacağını söyler. Ferda hapisten çıktığında ise onu dışarıda davetsiz bir misafir bekliyordur. İşte Akrep 13. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akrep Son Bölüm Özeti

Akrep Son Bölüm Özeti

Kızının ölümünün intikamını alan Perihan Emgen, bununla yetinmeyip Merve’yi de yanına alarak Ferda’ya son darbeyi vurur. Ayşem, Ferda’nın avukatı olmayı kabul ederken; Merve onun annesine yardım etmesine tepkiyle yaklaşır.

İpek ve Şahin’in evlilik haberi konağa bomba gibi düşer. Şahin, İpek’le evlenebilmek için tüm ailesini karşısına almayı göze alır. Duru ise aldığı bir haber sonucunda tüm hayatını etkileyecek büyük bir karar vermek zorunda kalır.

Hapishanede sıkıntılı günler geçiren Aras, İpek’in evlilik kararına çok şaşırsa da Şahin’e verdiği söze de saygı duyar. Aras’a olan öfkesi bir türlü dinmeyen Duru ise Aras’ı ziyareti sırasında söyledikleriyle Aras’a büyük bir şok yaşatır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın