Görüş Bildir
Haberler
AK Parti'nin Seçim Yatırımı: Gençlere Elektronikte Vergi İndirimi Gelebilir

etiket AK Parti'nin Seçim Yatırımı: Gençlere Elektronikte Vergi İndirimi Gelebilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı vizyon belgesinde gençlere elektronik eşya alımında vergi avantajı gibi projelere yer verileceği belirtiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gençlere yönelik projeler ön planda

Gençlere yönelik projeler ön planda

Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Ekim’de açıklayacağı AK Parti’nin 2023 vizyon belgesinin ana unsurunu ekonomi oluşturacak. AK Parti'nin seçime giderken özellikle gençlere yönelik yeni projelere yer vereceği konuşuluyor. AK Parti kurmayları, elektronik eşyalarda gençlere vergi avantajı getirecek bir çalışmanın da bu projelerden biri olduğunu söyledi.

AK Parti'nin oy oranları gençler arasında düşük

AK Parti'nin oy oranları gençler arasında düşük

ORC Araştırma'nın 24-29 Temmuz tarihleri arasında 51 ilde 2185 kişi ile yüz yüze yaptığı anket sonuçlarına göre gençler arasında AK Parti'nin oy oranları rakiplerinin oldukça gerisinde. Araştırmaya göre ilk kez oy kullanacak seçmenlerin yüzde 22.5'i CHP'ye oy vereceğini söylüyor. İyi Parti yüzde 18,6 ile ikinci sırada yer alırken AK Parti'nin yüzde 11.9'da kaldığı görülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
46
24
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Makarna ve kömür dağıt belki yine bir kömüre vatan satarlar.

lilithtrinity

hahahha bu kadar uzaklar işte gençlere. oğlum o taktikler babyboomer ve x kuşağında işe yarar. y kusağının çoğu ve z kuşağının tamamı yemez bu numaraları

esra

İsterseniz dünyayı verin size oy moy yok amk