Görüş Bildir
Haberler
İdo Tatlıses: 'Cumhurbaşkanımıza Hayranım, Ak Parti İçin Çıldırıyordum'

İdo Tatlıses: 'Cumhurbaşkanımıza Hayranım, Ak Parti İçin Çıldırıyordum'

Onedio Medya
22.04.2015 - 10:35 Son Güncelleme: 22.04.2015 - 14:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, Sabah gazetesine verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan hayranlığını anlattı. Müziğe atılmadan önce Ak Parti Gençlik Kolları'nda olduğunu söyleyen İdo Tatlıses 'Siyaset çok derin bir konu. Babam zamanında başka partiden adayken ben Ak Parti için çıldırıyordum. Gençlik Kolları'ndaydım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşu beni çok etkiledi. Kendisine hayranlığım var' dedi. 

Müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan İdo Tatlıses Sabah gazetesinden İlker Gezici'ye konuştu. İşte o söyleşiden öne çıkan bazı bölümler: 

Babanız milletvekili adayı olamadı, üzüldünüz mü? 

Aday olmadığı için üzülmedim. Kendisinin de üzüldüğünü sanmıyorum.

Sağlık durumu el vermediği için aday olamadı deniyor. Var mı öyle ciddi bir durum? 

Aday olarak gösterilmemesinin sağlık durumuyla alakası yok. İlla ki bir bildikleri vardır. Belki tempodan dolayı yormak istemediler. Ama babam çok iyi. Allah'a şükür her şey çok iyi gidiyor. Biraz daha kalıp dönecek.

Babanızın milletvekili olmasını ister miydiniz? 

Onun kendi görüşü, kendi kararı. Ama eğer aday olsaydı Urfa'da çok büyük oy alırdı.

Sizin siyasetle aranız nasıl? 

Siyaset derin bir konu. Ben de çocukluğumdan beri siyasetle yakından ilgileniyorum. Babam zamanında başka parti adayıyken ben Ak Parti için çıldırıyordum. Gençlik Kolları'ndaydım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu beni çok etkiliyor. Kendisine hayranım. Karizması ve dünyayı etkileyen tavrıyla kendisinden etkilenmemek mümkün değil. Siyaseti onun sayesinde çok sevdim.

Soyadınız size bir sorumluluk yüklüyor mü? 

Yüklemez mi, attığım her adıma dikkat etmek zorundayım. İlerideki eşimi bile çok dikkatli seçmem gerekiyor. Ben şımarmamaya çalışıyorum.

Peki kızlarla olan ilişkilerinizi Tatlıses soyadı ne derece etkiliyor? 

Çok etkiliyor. Sırf İbrahim Tatlıses'in oğlu olduğum için benimle tanışmak isteyen kızlar oluyor. 'Bugün şuraya gidelim mi?' deyip dolaşmak istiyorsa, benimle neden birlikte olmak istediği belli oluyor. Ben de ona göre davranıyorum.

Sizi takip eden çok fazla kız hayranınız var... 

Geçen gün bir radyo programında evlenme teklifi aldım ve kabul ettim. Kızların hayranlığı hoşuma gidiyor.

Hayranınızla evlenir misiniz gerçekten? 

Hayat bu; neyle karşılaşacağım belli olmaz. Büyük konuşmamak lazım. Ama şu an evleneceğim kız ne yapıyor, nerede, nasıl karşılaşacağız; merak ediyorum. Evliliğin kariyerimi olumsuz etkileyeceğini de düşünmüyorum.

Kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?

Aynalarla barışığım. Kimse beni yönlendirmiyor. İmaj konusunda da kendi isteğime göre hareket ediyorum. Bu imajı kimseye bakarak oluşturmadım. Kendime yakıştırdığımı giyiyorum. Modayı da takip etmiyorum. Modanın olduğuna da inanmıyorum. Takım elbise de giyiyorum, R&B tarzı da.

Çapkın mısınız? Her erkekte olduğu kadar bende de çapkınlık var. Genlerde de var biraz. (Gülüyor)

Hiç aşık oldunuz mu? 

Bilmiyorum ki... Aşık olmak nasıl bir şey onu bilmiyorum. Hiçbir kız için ağlamadım mesela.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

tipine, dövmelerine, dinlediğin ve yapmaya çalıştığın müziğe, cinsel hayatına (anal, oral vs), kızlı erkekli oturup oturmadığına karışmayan hatta bunları des... Devamını Gör

Irmak T.

katılıyorum sana. adam Türkiye'nin illüminatisi sonuçta. yanında duran kazanıyo. zaten karşısındaysan çoktan kaybetmişsindir. tipe bak te allahım yaa :)

hakan a

Benim dövmelerime, yaptığım müziğe, hayat tarzıma, ve daha bir sürü şeyime karşı bir adam var. ama ben bu adama hayranım. MANTIK?

Pasif Kullanıcı

cüzdanını al elinden bi bok kalmıyo geriye