Görüş Bildir
Haberler
Afra Saraçoğlu'ndan Bomba Özcan Deniz İtirafı! "Özcan Deniz'e Sosyal Medya Hesabından Mesaj Attı"

Afra Saraçoğlu'ndan Bomba Özcan Deniz İtirafı! "Özcan Deniz'e Sosyal Medya Hesabından Mesaj Attı"

Müge Kakşi
06.05.2021 - 19:28

Son zamanların popüler oyuncusu Afra Saraçoğlu Youtube'de İbrahim Selim ile Bu Gece'nin konuğu oldu. Birbirinden samimi açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Özcan Deniz itirafı ise gündem oldu. Saraçoğlu annesinin sosyal medya hesabından Özcan Deniz'e mesaj atması ile şöhret kapılarını araladığını söyledi. İşte Afra Saraçoğlu'nun röportajından detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Kazandığım İlk Parayla KYK Borcumu Ödedim"

"Kazandığım İlk Parayla KYK Borcumu Ödedim"

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Tüm merak edilenlerini açıklayan genç oyuncunun Özcan Deniz itirafı ise gündem oldu.

Son yılların yükselen yıldızlarından olan Afra Saraçoğlu, annesinin sosyal medya hesabından Özcan Deniz'e mesaj atması ile şöhret kapılarını araladığını söyledi.

  • Kazandığım ilk parayla KYK borcumu ödedim.- Evimdeki en pahalı eşya televizyondur. Ben çok pahalı şeyler almayı sevmiyorum.

Annesi Özcan Deniz'e Mesaj Attı

Annesi Özcan Deniz'e Mesaj Attı
  • Arada Mert (Yazıcıoğlu) ile arabanın camlarını açıp apaçi gibi son ses dinlediğimiz bir şarkı var: Sezer Sepetçi-Sevme.- Çocukken kekemeydim. Konuşamıyordum. Annem beni doktora götürdü. Doktor 'hiçbir şeyi yok, dikkat çekmek için yapıyor' demiş. Sonra kendiliğinden geçti.

  • Öfkem saman alevi değil, sürer... Saman alevi gibi parlarım ama uzun süre devam eder...- Kendime 10 üzerinden 8 puan veririm. Kimse mükemmel değildir.

  • Özcan Deniz, sosyal medya hesabından Nurgül Yeşilçay ile fotoğrafını paylaşıyor ve 'başladık biz' yazıyor. Bunun üzerine annem mesaj atıyor. Annem Nurgül Abla'nın kızını canlandıracak renkli gözlü bir kız aradıklarını bilmeden atıyor mesajı. Sonra beni arıyorlar işte... Ben bunu çok büyük bir şans olarak değerlendiriyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın