Görüş Bildir
Haberler
Adli Tıp Önünde Ailelerin Acı Bekleyişi Sürüyor

Adli Tıp Önünde Ailelerin Acı Bekleyişi Sürüyor

Onedio Medya
18.02.2016 - 09:21

Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden 28 askeri personelin aileleri, cenazelerin kaldırıldığı Keçiören Adli Tıp Kurumu önüne koştu. Otopsi çalışmalarının ardından cenazelerin ailelere teslim edilmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çankaya Merasim Sokak'ta askeri araçların geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 28 personelin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayın ardından hayatını kaybedenlerin aileleri bu adrese akın etti.

Hayatını kaybeden askeri personelin birinci derece yakınları içeri alınırken, diğer yakınlarının dışarı da beklediği görüldü. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen askeri bir görevli buraya gelen ailelere elindeki isim listesiyle yardımcı olmaya çalışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözyaşları içinde kurum önünde bekleyen aileler için buraya çadır kurulurken, Kızılay tarafından ihtiyaçların karşılanması için bir araç iki araç hazır bekletiliyor.

Otopsi çalışmalarının ardından cenazelerin ailelere teslim edilmesi bekleniyor.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hipotalamus

Dün sabah 28 kişi görevine gitmek için ailesi ile vedalaştı akşama görüşmek üzere ve işine gitti, dün sabah belki kahvelerini içtiler, belki bir kısmı yoğunl... Devamını Gör

elif_yelken

Bu acının üstüne bir acı daha var mıdır bilemiyorum.Allah dayanma gücü versin...İçimiz yanıyor içimiz..

itsasin

biri miti arayıp bombadan haber verdimi?