Görüş Bildir
Haberler
Adeta Kitaplardan Kopyalanmış Gibi: Hogwarts Legacy'de En İkonik 7 Yer

Adeta Kitaplardan Kopyalanmış Gibi: Hogwarts Legacy'de En İkonik 7 Yer

Çıkışından bu yana dillerden düşmeyen Hogwarts Legacy'de her geçen gün yeni bir keşif yapılıyor. Fakat bu listede kitaplardan ve filmlerden aşina olduğumuz ikonik yerlere bakacağız. 

İşte karşınızda Hogwarts Legacy'de görmekten keyif aldığımız 7 ikonik mekan;

Kaynak: https://gamerant.com/hogwarts-legacy-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ortak Odalar

1. Ortak Odalar

Harry Potter filmlerinden ve kitaplarından aşina olduğumuz ortak odalar, öğrencilerin barındığı ve vakit geçirdiği salonlar olarak biliniyor. Hogwarts Legacy içerisinde Hufflepuff, Slytherin, Gryffindor ve Ravenclaw ortak odalarında bulunmak mümkün.

2. Büyük Salon

2. Büyük Salon

Yemeklerin yendiği, şenliklerin hazırlandığı ve duyurulan yapıldığı büyük salon elbette Hogwarts Legacy içerisinde yer alıyor. Biraz uçuşan mum görmek ve leziz yemeklerin tadına bakmak isteyenlerin ortak noktası olmayı başarıyor.

3. Quidditch Sahası

3. Quidditch Sahası

Harry Potter filmlerinde sıkça karşımıza çıkan Quidditch Sahası, bu zorlu sporun ana merkezi konumunda. Ne yazık ki oyunda Quidditch oynamak pek mümkün görünmüyor ancak süpürge ile uçarak bu ihtişamlı sahayı biraz keşfedip yarışlara katılabilirsiniz.

4. Hogsmade Köyü

4. Hogsmade Köyü

Hogwarts okuluna en yakın olan bu köy içerisinde ihtiyaçlarınızı giderebilir ve minik oyunlar oynayabilirsiniz. İksir, kıyafet, süpürge veya bitki satın alınabilen dükkanlar olduğu gibi aynı filmlerde ve kitaplarda belirtilen görünümüyle karşımıza çıkıyor.

5. Hogsmade Tren İstasyonu

5. Hogsmade Tren İstasyonu

İlk Harry Potter filminden aşina olduğumuz bu istasyon, öğrencilerin Hogwarts okuluna gelmesini sağlayan bir trene ev sahipliği yapıyor. Oyun içerisinde etrafındaki sandıklardan ilginç eşyalar bulabilir ve biraz fotoğraf çekebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kara Göl

6. Kara Göl

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminden aşina olduğumuz bu göl, oyunun en ikonik yerlerinden birisi konumunda. İçerisinde birçok gizemi barındırıyor ve oyunda yüzerek dolaşılabiliyor.

7. Yasak Orman

7. Yasak Orman

Yasak Orman da filmlerden ve kitaplardan öğrendiğimiz ünlü yerlerden birisi. İçerisinde sayısız tehlike barındırıyor ve öğrencilerin buraya girmesi yasak. Ancak neden böyle karanlık ve korkunç bir ormanın yanına okul inşa edilmiş anlayamıyoruz, bari ormanı temizleseydiniz yahu...

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
4
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ertuğrul Toptaş

Quidditch oynayabileceğimiz bi güncelleme getirseler de coşsak

Faruk Sürer

Gelir muhtemelen. Sırlar odasının da girişi var ama girilmiyor. Onun açılması da efsane olur