Görüş Bildir
Haberler
Gözünüzden Kaçmasın: Hogwarts Legacy'deki 9 Easter Egg

Gözünüzden Kaçmasın: Hogwarts Legacy'deki 9 Easter Egg

Deniz Ünsal
18.02.2023 - 17:08

Hogwarts Legacy büyük bir sükse ile çıkışını yaptı. Daha piyasaya tam çıkışını yapmadan bile listelere giren oyun, halihazırda en çok oynana oyunlar listesinin en üstlerinde bulunuyor. Bu kadar oyuncu oynarken, easter egg'ler de bir bir ortaya çıkıyor. Gelin Hogwarts Legacy'deki kaçırmamanız gereken easter egg'lere göz atalım.

Kaynak: https://gamerant.com/hogwarts-legacy-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Gladrags Wizardwear

9. Gladrags Wizardwear

Harry Potter'ın kitaplarını okuyanlar Gladrags Wizardwear'ı bilir. Hogwarts Legacy'de de kitaba bir selam gönderilerek, oyuncuların kıyafetlerini değiştirip büyücülerin modasına yön verecekleri yer olarak, Hogsmeade'deki Gladrags Wizardwear seçilmiş.

8. Konuşan Aynalar

8. Konuşan Aynalar

Hogwarts Legacy'de aynalar sizin görünüşünüze yorumlar yapıp durur. Kimi zaman iltifat ederken kimi zaman da aşağılarlar. hem kitaplarda hem filmlerde geçen, Harry'nin konuştuğu aynalara birer göndermedir.

7. Ses Değiştiren Şekerlemeler

7. Ses Değiştiren Şekerlemeler

Harry Potter Azkaban Tutsağı filminde Harry ve arkadaşlarının seslerini değiştiren şekerlemeleri hatırlıyor musunuz? Hogwarts Legacy'de Honuydukes'a gidip fil afişi bulunan reyondan bu şekerlemeleri alabilirsiniz.

6. Herboloji Ödülü

6. Herboloji Ödülü

Film serisine selam gönderilen bir yer de Kupa Odası. Büyük Merdiven'den çıkıp odaya girdiğinizde Ateş Kadehi dahil olmak üzere seride bulunan bir çok öğe ile karşılaşıyorsunuz. Bunlardan biri de şu an Mirabel Garlick'e ait olan Herboloji Ödülü.

5. Dev Kalamar

5. Dev Kalamar

Harry Potter filmlerinde karşımıza çıkan Dev Kalamar'ı Hogwarts Legacy'de de görüyoruz. Her hane için farklı farklı görevlere sahip oyunda, Slytherin öğrencisi olarak Dev Kalamar tasviriyle süslenmiş duvardan geçebilmek için kaideye bir tost koymanız gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Cücelerden Kurtulma

4. Cücelerden Kurtulma

Eğer Harry Potter evrenini sadece filmlerden takip etmişseniz bu nasıl bir gönderme diyebilirsiniz. Çünkü bu gönderme sadece kitaba. Cüceler, büyülü bu evrende bahçelere saldırır ve Weasley gibi bazı aileler de çözümü cüceleri olabildiğince uzağa fırlatmakta bulur. Hogwarts Legacy'de ilk herboloji dersinde de bunu öğrenecekler.

3. Çok Özlü İksir

3. Çok Özlü İksir

Sırlar Odası filminde Hermione'nin tuvalette hazırladığı Çok Özlü İksir'i hatırlarsınız. Hogwarts Legacy'nin yapımcıları bunu da es geçmemiş.

2. Karanlık Sanatların Sırları

2. Karanlık Sanatların Sırları

Harry Potter'ın sıkı hayranları bu hareketli kitabı hatırlar. Yasaklı Kitaplar bölümündeki bu kitap,  Tom Riddle'ın ve Hortkuluklar hakkında bilgi sahibi olduğu kitaptır.

1. Müzik Kutusundaki Snape

1. Müzik Kutusundaki Snape

Profesör Weasley'in İhtiyaçlar Odası'na girdiğinizde, Hogwarts öğrencilerinin sakladığı eşyaları görüyorsunuz. Ancak yanından geçerken, sadece bir kere tetiklenen müzik kutusunun içindeki kişinin Severus Snape olduğunu fark ettiğinizde, bunun bir easter egg olduğunu anlıyorsunuz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın