Görüş Bildir
Haberler
Hogwarts Legacy Detayları Bitmiyor: Hufflepuff Ortak Salonundan 7 Detay

Hogwarts Legacy Detayları Bitmiyor: Hufflepuff Ortak Salonundan 7 Detay

Deniz Ünsal
20.02.2023 - 15:12

Gün geçmiyor ki Hogwarts Legacy'nin yeni detayları ortaya çıkmasın. Oynanışı, hikayesi ile oldukça beğenilen oyunun Harry Potter evrenine ait minik detayları bile unutmaması, fanlar için heyecan verici yeni unsur oluyor. Gelin, Seçme Şapkası'ndan sonra Hufflepuff Evi'ne gidenlerin etrafa koşuştururken gözden kaçırabileceği detaylara bakalım.

Kaynak: https://gamerant.com/hogwarts-legacy-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Şişman Keşiş

7. Şişman Keşiş

Şişman Keşiş, Hogwarts'ta eğitim görmüş bir büyücüydü ve ölümünden sonra da Hufflepuff Evi'nde gezinen sevimli bir hayalet oldu. Oyundaki koşuşturma içerisinde gözden kaçırılabilir ama durup dinlerseniz oyundaki güzel detaylardan biri olduğunu fark edersiniz.

6. Helga Hufflepuff

6. Helga Hufflepuff

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nun dört kurucusundan biri olan Helga Hufflepuff. Sadık ve çalışkanlık öğrencilerin seçildiği Hufflepuff Evi'nin kurucusu olan ve canlı portresi ile ortak salondaki şöminenin üstünde duran karakter ve kupasına arada bir bakmayı unutmayın.

5. Herboloji Evi

5. Herboloji Evi

Hufflepuff'ların bitkilere olan sevgisi bilinen bir gerçek. Film serisindeki Pomona Sprout'un bir Hufflepuff olarak Herboloji hocası olması da bunun bir göstergesi. E bu kadar bitki sevgisi olunca da ortak salonun yemyeşil bitkilerle sarılı olması da şaşırtıcı gelmiyor.

4. Konuşan Aynalar

4. Konuşan Aynalar

Konuşan aynalar sadece Hufflepuff'da değil, tüm Hogwarts'da bulunan bir detay. Ancak evlerdeki aynaların, bulunduğu evin karakterine uygun şekilde davranması bu detayı güzelleştiriyor. İlk seferinde sizinle konuşan kişiyi arasanız da konuşanın bir ayna olduğunu anlamanız uzun sürmüyor.

3. Yiyecekler

3. Yiyecekler

Helga Hufflepuff'ın yiyeceklere olan ilgisi biliniyor ve birçok tarifi de Hogwarts'da kullanılıyor. İş böyle olunca Hufflepuff Ortak Salonu'nun kekler ve pek çok güzel yiyecekle dolu olması da güzel düşünülmüş bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Varil Kapı

2. Varil Kapı

Slytherin Ortak Salonu'nun kapısı kadar sofistike olmasa da, Hufflepuff'ların ortak salonlarına girerken evin temasına uygun bir kapı olması tamamlayıcı bir unsur.

1. Quidditch Posterleri

1. Quidditch Posterleri

Film ve kitaplardan önce, Hufflepuff'lar ünlü quidditch oyununda başarılı bir evdi. Her ne kadar sonradan bu başarı yerini hüsrana bıraksa da, sadık ve çalışkan öğrencilerin seçildiği Hufflepuff Evi'nin bu oyuna olan bağlılığı bitmiyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın