Görüş Bildir
Haberler
Adaylıktan Çekilen Muharrem İnce: 'Her Evden Bir Oy Memleket Partisi'ne'

Adaylıktan Çekilen Muharrem İnce: 'Her Evden Bir Oy Memleket Partisi'ne'

Kübra Köklü
12.05.2023 - 13:31 Son Güncelleme: 12.05.2023 - 13:32

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkezi önünde yaptığı açıklama ile cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Adaylıktan çekilmesi sonrası Muharrem İnce'den ilk paylaşım geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Benim bu kumpaslardan korktuğum yok'

'Benim bu kumpaslardan korktuğum yok'

Seçime 3 gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce partisinin genel merkezi önünde yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıklayarak, 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti benim itibarımı koruyamamıştır. 45 gündür itibar suikasti yapılıyor. Emniyet bulmuyor, savcı görevini yapmıyor. Gazeteci, iftira atılıyor yazmıyor. Bu atılan iftiralara, Saray'dan para aldı çekilemez diyenlere. Bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan korktuğum yok. Adaylıktan çekiliyorum' demişti.

Partisine oy istedi

Partisine oy istedi

Adaylıktan çekilmesi sonrası Muharrem İnce'den ilk paylaşım geldi. İnce Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Her evden bir oy Memleket Partisi'ne, Atatürkçüler Meclis'e!' diyerek partisine oy istedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
18
14
13
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgoodasitgets

Bir oy memleket partisine diğer oy ? İnce sana sinir oluyorum İnce 😡

Söyledim gitti

Başkan adayı olarak güç kazanamadığını görünce, bari "şık bir haraket" yapıp çekileyim de belki mecliste güç kazanırım hesapları yaptı sanırım:)

Thistle

Bir oy da Atatürkçü Sinan Oğan'a!

Rıdvan Eroğlu

Adam zaten bir kaç zaman öncesinde "oylarımı yükseltmezsem gerekirse 2 gün kala çekilirim" demişti. Sözünde durdu tebrik ediyorum, istese evirir çevirir çirk... Devamını Gör