Görüş Bildir
Haberler
Muharrem İnce Adaylıktan Çekildi: Oy Pusulasında Değişiklik Olacak mı?

Muharrem İnce Adaylıktan Çekildi: Oy Pusulasında Değişiklik Olacak mı?

Kübra Köklü
11.05.2023 - 14:49 Son Güncelleme: 11.05.2023 - 16:00

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkezi önünde yaptığı açıklama ile cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu. Bu açıklama sonrası akıllara 'oy pusulasında değişiklik olur mu?' sorusu geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çekilmenin hukuki bir karşılığı yok

Çekilmenin hukuki bir karşılığı yok

Seçime günler kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. İnce'nin bu kararı sonrası oy pusulasında değişiklik yaşanmayacağı açıklandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ın kaldığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanılacak oy pusulasında seçimlerden çekilen Muharrem İnce de yer alacak.

İkinci tura kalabilir

İkinci tura kalabilir

İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası, oy pusulasında herhangi bir değişiklik olmayacağı belirtilirken, İnce'nin yurt dışında yaşayan seçmenden aldığı oyların geçersiz sayılmayacağı da kaydedildi. 

İnce'nin ikinci tura kalması durumunda ise 3'üncü olan aday ikinci tura kalmış olarak kabul edileceği kaydedildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
38
13
12
7
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deneri

Geç kaldın. Üstelik gider ayak bile muhalefete laf sokma peşindesin. ''Kaybettiklerinde beni suçlayacaklar diye çekiliyorum'' Seçimin kazananı kim olur bilmi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Aynen…ne yaparsa yapsın kaybetti..Kendini düşürdü

Pasif Kullanıcı

Rahmetli Baykal a yaptıkları kaset operasyonun devamı da bu oldu, atacakları iftiranın yalanın üçkağıtçılığın herhangi bir sınırı yok lakin İnce nin seçmenin... Devamını Gör

Öteye Giden

İftiranın yalanın Allah'ı akpdir

uzaklardan

Her şey Kılıçdaroğlunu gösteriyor. İlk turda bu iş kesin bitmiştir. Anketlerin çoğu bunu gösteriyor gözümüz aydın baharlar gelicek ülkemize.

ali bey

Bu memlekete fetönün elinden bahar gelmez. akpye getirmedikleri baharı chpye hiç yedirmezler.