Görüş Bildir
Haberler
Adalet Bakanı: 'Cumhurbaşkanımıza Beddua Eden Kendini Bilmezleri Kınıyorum'

Adalet Bakanı: 'Cumhurbaşkanımıza Beddua Eden Kendini Bilmezleri Kınıyorum'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza beddua ve hakaret edenler, medeniyet değerlerimizden ve asgari insani vasıflardan yoksun, haddini ve kendini bilmezlerdir.' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, medeniyet değerlerinden ve asgari insani vasıflardan birinin de hastayı ziyaret ve hastaya dua olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

'Sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza beddua ve hakaret edenler, medeniyet değerlerimizden ve asgari insani vasıflardan yoksun, haddini ve kendini bilmezlerdir. Medeniyet değerlerimizden ve asgari insani vasıflardan yoksun bu haddini ve kendini bilmezleri kınıyorum. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ve beddua edenler ile husumet güdenler hep kaybetti, yine kaybedecektir. Nice zorluğu, kumpası ve tuzağı Allah'ın yardımı, milletimizin duası ve desteği ile aşan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem Hanımefendi, bu imtihanı da milletimizin duası, tedavi, Allah'ın yardımı ve şifa ihsanıyla geçecektir.'

Öte yandan sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınanların sayısı 4'e çıktı.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Allah belasını versin. İnşallah tez zamanda ailecek hastalıktan ölürler. Allah senin de belanı versin Bekir. Topunuzun belasını versin. Gel kına şimdi.

David Webb

Muhterem hocana edildiğinde de kınıyordun, ne sanki?

ayy

şu an yapılan şey sadece saygısızlık olarak değerlendirilebilir, kemal kılıçdaroğlu koronaya yakalandığında sanki kendi tabanı aynısını yapmadı