Görüş Bildir
Haberler
Ada Masalı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Ada Masalı 21. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı…

Ada Masalı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Ada Masalı 21. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı…

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ada Masalı, dün akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölüme damgasını vuran olay, Poyraz’ın Haziran için tasarladığı evlilik planı oldu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Ada Masalı 21. bölüm tek parça izleme ekranı belli oldu. Ayrıca Ada Masalı yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Ada Masalı 21. bölüm tek parça izleme ekranı ve Ada Masalı 22. bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay Yapım imzalı Star TV dizisi Ada Masalı’nın başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz ve İpek Tenolcay gibi genç isimler yer alıyor. 21. bölümü ile sevenleriyle buluşan Ada Masalı yeni bölüm fragmanı da gündem oldu.

Ada Masalı Son Bölüm Yaşananlar

Ada Masalı Son Bölüm Yaşananlar

Aliye’nin rızasını aldıktan sonra Haziran’a evlenme teklifi etmeyi kafasına koyan Poyraz’ın aklında unutulmaz bir evlilik teklifi planı vardır. İdil, Batu’nun adayı terk etmesiyle beraber perişan olurken Latif ise İdil’in Batu’nun peşinden gitmesinden ve hayatını mahvetmesinden korkar. Alper ve Melisa’nın düğün hazırlıkları sürerken ikilinin hayatlarına dair aldıkları bu büyük karar, ailelerinin onlar için yaptıkları planlarla sınanacaktır. Alper ve Melisa’nın düğünü Kırlangıç Adası’nda birçok sürprize gebe olurken Zeynep'in İdil'e verdiği sır, Zeynep'i zor günlerin beklediğinin habercisi olur.

Ada Masalı 21. Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Ada Masalı 22. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

Bu nedir tam olarak? Sosyal medya, haber platformu felan derken hddiziizle nokta com olmaya mı karar verdiniz?