Görüş Bildir
Haberler
Acun Ilıcalı İsyan Etti: Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel Arasındaki Gerginliğe Aileler de Dahil!

Acun Ilıcalı İsyan Etti: Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel Arasındaki Gerginliğe Aileler de Dahil!

TV8 ekranlarının oldukça sevilen yarışması hız kesmeden devam ediyor. Survivor'ın son konseyi Acun Ilcalı'nın açıklamaları ile gündemde. Ilıcalı, iki yarışmacının ailesi arasında gerginlik yaşandığını belirterek, yarışmacılardan aileleriyle konuşmalarını istedi. Ilıcalı, daha sonra bu iki yarışmacının Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel olduğunu söyledi. Öte yandan dokunulmazlık oyununun İkincisi oynandı. Bireysel dokunulmazlığın ikincisinde yarışmacılar, ortaya nefes kesen karşılaşmalar çıkardı. Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kazanan isim belli oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aileler Birbirine Girdi!

Aileler Birbirine Girdi!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da ilk kez aileler, yarışmacılar arasındaki gerginliğe dahil oldu. Yarışan Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in ailesi sosyal medyada birbirine girdi. Aile ödülünden sonra yarışmacılar Dominik'te yakınlarıyla bir ara gelmişti. İddia göre Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in ailesi arasında gerginlik yaşandı.Adada yaşanan gerginlik sosyal medyaya taşındı. İki aile arasında yaşananlar Acun Ilıcalı'nın araya girmesiyle gün yüzüne çıktı.

Yarışmacılara ailelerinin karşılıklı olarak suçlamalarda bulunduğunu söyleyen Ilıcalı, Aleyna'ya da annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun 'kızım yarışmadan çekilsin' mesajını iletti.

"BİZİ ve Programı Rahat Bıraksınlar"

"BİZİ ve Programı Rahat Bıraksınlar"

Ilıcalı, ailelerin programı ve kendilerini rahat bırakmasını istediğini belirterek, şunları söyledi:

'Bu iki yarışmacıyla konuşacağım ve görüşme hakkı vereceğim. Ailelerinizle görüşün bizi ve programımızı açıkçası rahat bıraksınlar. Kızları, erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Biz aileleri yarışmaya almadık. Biz sizi aldık yarışmaya. Bir tanesinin ailesi de yarışmadan ayrılmasını istiyor.'

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından tüm yarışmacılarda gerginlik yaşandığı görülürken, ismi açıklanan yarışmacılardan Aleyna ve Ayşe'nin de üzgün tavırları ekrana yansıdı. İki yarışmacının, büyüyen olayların ardından aileleriyle görüşecekleri ve sosyal medya paylaşımlarını durdurmalarını isteyecekleri öğrenildi.

Survivor'da 2. Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor'da 2. Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021’de dün akşam 2. bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarı final turunda Aleyna – İsmail, Berkay – Batuhan eşleşmesi ortaya çıktı. Bu turda Aleyna, İsmail'i 3-1, Berkay ise Batuhan’ı 3-2 yenerek finale yükseldi. Aleyna ve Berkay arasında geçen mücadeleyi 5-2 skorla kazanan Berkay oldu. Bu sonuçla birlikte; Berkay, Survivor’da dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

İkinci Eleme Adayı ise;Survivor Türkiye’de haftanın ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Ada konseyinde bireysel dokunulmazlığı kazanan Berkay, eleme adayı olarak Steven'ı söyledi. Böylece Steven, ikinci eleme adayı oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın