Görüş Bildir
Haberler
Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı: Hull City'i Satın Mı Alıyor? İngiliz Basınından Açıklama Geldi...

Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı: Hull City'i Satın Mı Alıyor? İngiliz Basınından Açıklama Geldi...

Acun Ilıcalı olay haberlerle gündem olmaya devam ediyor! Uzun zaman önce Avrupa'dan bir takım alacağını açıklayan Acun'un, İngiltere Championship’te (2. lig) mücadele eden Hull City takımını satın aldığı iddia ediliyor! Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Türkiye'nin başarılı iş insanları arasına adını yazdıran; Tv8, Exxen gibi kanallarına yaptığı programlarla da reyting rekortmeni Acun Ilıcalı bu günlerde İngiltere 2. liginden bir takımı satın aldığı iddialarıyla konuşuluyor. İngiliz basınından yansıyan habere göre 30 milyon Sterlin (400 milyon TL) karşılığında bir anlaşma yapıldı.

Avrupa'da Takım Satın Almak İstiyordu

Avrupa'da Takım Satın Almak İstiyordu

Spora özellikle, futbola olan tutkusuyla bilinen Acun Ilıcalı, daha önce Avrupa'dan bir takım satın alacağını açıklamıştı. İngiliz basınına yansıyan haberlerse bunu doğrular nitelikte. İngiltere Championship 2. liginde mücadele eden Hull City, taraftarları ve kulübün sahibi olan Mısırlı,  Allam ailesi arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle 7 yıldan beri satıştaydı.

Hull City Tarafı da Sıcak Bakıyor

Hull City Tarafı da Sıcak Bakıyor

İngiliz basınındaki iddialara göre 30 milyon Sterlin (400 milyon TL) karşılığında yapılan anlaşmada, İngiltere Championship’te (2. lig) mücadele eden Hull City yeniden Premier Lig’de yer alırsa, Ilıcalı 20 milyon sterlin (264 milyon TL) daha ödeme yapacak. Kulüp krediler nedeniyle Allam ailesine yaklaşık 40 milyon sterlin borçlu. Acun'un cazip teklifi de düşme hattında bulunan kulüp için büyük bir kurtuluş olarak görülüyor.

İşte İlk Açıklama

İşte İlk Açıklama

Acun geçtiğimiz aylarda Hull City'le ilgilendiğini şu cümlelerle açıklamıştı:

Hull City’nin başarısıyla İngiltere’de ülkemizin bayrağını dalgalandırmak istiyorum. Umarım Hull City, gelecekte teknik direktörden futbolcularına kadar Türklerden oluşur. Amacım dünyada ses getiren bir ekip yaratmak.

Hull City tarafından yapılan açıklamaysa şu şekilde:

Basında çıkan son Haberler ışığında, kulübün devir teslim işlemleri döneminden geçtiğini açıklamak isteriz. Şu anda konuyla ilgili daha fazla bilgi veremiyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın