Görüş Bildir
Haberler
Pompalı Tüfekle Bekçi Köpeğini Öldüren Ruh Hastası (+18)

Pompalı Tüfekle Bekçi Köpeğini Öldüren Ruh Hastası (+18)

Onedio Medya
26.06.2015 - 16:31 Son Güncelleme: 27.06.2015 - 15:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Edirne’de bir kişi pompalı tüfekle inşaatının şantiyesindeki bekçi köpeğini vurarak öldürdü. Yakalanan zanlı köpeğin kendisi ve oğlunu ısırdığını öne sürerek, 'Öfkeme yenik düştüm, pişmanım' dedi.

Edirne-Lalapaşa Karayolu Kıyık kavşağına yakın bir bölgede dün gündüz saatlerinde meydana geldi. Üzerinde iki kişinin olduğu bir motosiklet inşaat şantiyesinin girişinde durdu. Sürücünün arkasında bulunan şahıs motosikletten indi. Şahsı giriş yapısının önünde gören inşaat bekçisi köpek kapalı olan kapıya doğru yöneldi. Kapının kapalı olması nedeniyle dışarı çıkma imkânı bulunmayan köpeği gören şahıs, çuvala gizlediği pompalı tüfeğini çıkararak köpeğe doğrulttu.

Daha sonra tetiğe dokunan şahıs, köpeği vurdu. Yere yığılan köpeğe defalarca ateş eden şahıs, boş kovanlarını toplayarak hızla bölgeden uzaklaştı.

'Öfkeme yenildim'

Şantiyedeki bekçi köpeğine av tüfeğiyle 5 el ateş edip öldüren 41 yaşındaki Yüksel K. güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerle tespit edildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından tespit edilen Yüksel K., sağlık kontrolünden sonra Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü. İfadesinin ardından serbest bırakılan Yüksel K. köpeğin aynı gün kendisine saldırarak sağ kalçasından ısırdığını ve motosikleti kullanan 11 yaşındaki oğluna saldırdığını söyledi.

Öfkesine yenik düştüğünü ve pişman olduğunu anlatan Yüksel K., 'Tasması ve aşıları olmayan köpek 11 yaşındaki oğlum ve bana saldırdı. Bu köpek beni ısırdı, şu anda yaralıyım. Beni ısırdıktan sonra oğluma yöneldi parçalayacaktı. Tasması, aşısı hiç bir şeyi yok. Defalarca söylememe rağmen bunu bağlamadılar. Bundan önce bu köpek bana defalarca saldırdı. Canıma kast etti, öfkeme yenik düştüm. Onu vurduğumda oruçluydum. Bu mübarek Ramazan gününde beni iki türlü günaha soktu. Benimde hayvanlarım var, pişmanım elbette. Günah sahibi oldum. Onlardan da şikayetçi olacağım' dedi.

Olayın yaşandığı bölgede şişe toplayıp geçimini sağladığını ifade eden Yüksel K. gazetecilere köpeğin ısırdığı bandajlı kalçasını gösterek, 'Beni kalçamdan ısırdı. Diş izleri hala duruyor. Ben o bölgede 2 yıldır geri dönüşümü olan malzemeleri toplayıp geçimimi sağlıyorum. Okullar tatil olduğu için gezdirmek amaçlı yanıma oğlumu da almıştım. Motosikleti oğlum kullanıyordu. Tüfek rahmetli oğluma aitti. Kullanmasını da bilmiyorum, tetiğe basınca ateş aldı' diye konuştu.

İfadesinin ardından serbest bırakılan Yüksel K. evine dönerken, olay hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
29
17
7
6
4
2