Görüş Bildir
Haberler
Acı Verici Bir Ayrılığın Ardından Yeniden Sevmeye Hazır Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız?

Acı Verici Bir Ayrılığın Ardından Yeniden Sevmeye Hazır Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız?

A. Ece
11.12.2018 - 12:41

Çoğu insan yeni ilişkilerin acılı ayrılıkları ve yalnızlığı tedavi edeceğine inanır. Fakat, psikologlar başka bir partnerle en baştan başlamak için mantıklı bir yaklaşımımız olması gerektiği ve bunu sadece zaman geçtikten sonra yapmamız gerektiği konusunda eminler. Yeni bir sayfa açmaya hazır olduğumuzdan emin olmak için bu gerekli.

Peki, hazır olduğunuzda bunu nasıl anlarsınız? İşte kendinizi daha iyi anlamanızı sağlayabilecek 8 işaret:

Kaynak: https://brightside.me/inspiration-rel...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Geçmişiniz negatif hislere neden olmuyorsa

1. Geçmişiniz negatif hislere neden olmuyorsa

Eski sevgiliniz gittiğinde sahip olduğunuz korkular yok oldu. Gergin sinirler ortadan kalkmış durumda ve eski sevgilinize karşı hissettiğiniz kızgınlık çoktan kayboldu. Geçmişinize sıcaklık ve minnettarlıkla yaklaşıyorsunuz çünkü size birçok güzel şey verdi.

Bütün bunlar hayatınıza devam ettiğinizin ve geçmişteki duygularınızı tekrar tekrar yaşamayı bıraktığızın bir göstergesi. Aksine geleceğinize ve yeni ilişkiler kurmaya odaklanmışsınız.

2. Yalnızlıktan korkmuyorsanız

2. Yalnızlıktan korkmuyorsanız

Ne kadar paradoksal görünse de, yeni bir ilişkiye aslında hiç hazır olmadığınız andaki kadar asla hazır olamazsınız. Bunun nedeni o anda yalnız olduğunuz için üzülmemeniz, evde oturup aşkı beklemediğiniz ve sürekli yeni bir mesaj için telefonunuzu kontrol etmediğiniz içindir.  Aksine, hayatınızı gerçekten ilginizi çeken bir şeyle dolduruyorsunuzdur.

3. Kendi ilgi alanlarınız ve arkadaşlarınız varsa

3. Kendi ilgi alanlarınız ve arkadaşlarınız varsa

Bir ilişkinin içindeyken, farkında olmadan partnerimizin ilgi alanlarını benimseriz. Ayrılığın ardındansa bu ilgi alanları bizimle kalır. Bir süre sonra kanoya binmenin aslında sizin ilginizi çeken bir şey olmadığını fakat büyük babanızın dolabınızdaki eski unutulmuş kamerasının size gerçekten mutluluk getirecek bir şey olduğunu fark edebilirsiniz. Her zaman hoşunuza giden ya da her zaman denemek istediğiniz bir şeyler yapmaya başlarsınız.

Ayrıca, zorunda olduğunuz için değil, gerçekten içinizden geldiği için iletişim kurduğunuz arkadaşlarınız vardır. Kısa kesmek gerekirse, eğer hayatınız sadece tek bir insana odaklı değilse yeni bir ilişkiye hazırsınız demektir.

4. Sevgiyi sadece almaya değil, vermeye de hazırsanız

4. Sevgiyi sadece almaya değil, vermeye de hazırsanız

Bir ilişkiniz yokken o kadar çok sıcaklık ve yumuşaklık biriktirirsiniz ki, dünyanın yarısını ısıtabilecek güce sahipsinizdir. Sadece sarılınmaya ve desteklenmeye değil, kendinizin de başka bir insana sarılmaya ve onu desteklemeye hazır olduğunuzu anladığınızda yeni bir ilişkiye hazırsınız demektir.

5. Başka insanların ilişkilerini gördüğünüzde sakin tepkiler veriyorsanız

5. Başka insanların ilişkilerini gördüğünüzde sakin tepkiler veriyorsanız

Aşk hikayelerini yeniden ağlamadan izleyebiliyor ve arkadaşlarınız evlendiğinde ya da birbirlerine karşı olan duygularını açıkladıklarında gerçekten mutlu oluyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve mutluluklarını sizden önce bulanları kıskanmıyorsunuz, çünkü bir gün sizin de bulacağınızı biliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Randevulaşmak istiyorsanız

6. Randevulaşmak istiyorsanız

Yeni birisiyle tanıştığınızda yeniden kendinizle ilgili konuşmak ve bir başkası hakkında en baştan bir şeyler öğrenmek zorunda kalacağınız düşüncesi sizi artık rahatsız etmiyor. Hatta ilginizi çekiyor.

Bu ayrılığınızın ardından yeterli zamanın geçmiş olması ve yeniden çekici ve ilgili hissetmenizden kaynaklanıyor.

7. "Hayır" diyebiliyorsanız

7. "Hayır" diyebiliyorsanız

Yalnız geçirdiğiniz onca zamanın ardından sınırlarınızı doğru çizmeyi öğrendiniz ve şimdi bir partnerin hangi özelliklerinin sizin özelliklerinize uyduğunu biliyorsunuz. Sonucu iyi olmayacak ilişkiler görüyorsanız herkese kolayca 'Hayır' diyebiliyorsunuz.

Bir şeyleri unutmamak için partnerinizde görmek istediğiniz özelliklerin bir listesini yapmanız öneriliyor.

8. Anlaşmaya hazırsanız

8. Anlaşmaya hazırsanız

Sınırlarınız katı olabilir fakat aynı zamanda gelecekteki partnerinizin sizinle ilgili hoşuna gitmeyecek bir şeyler bulabileceğini de anlıyorsunuz. Tartışmaya hazır ve anlaşmaya uygunsunuz. Mesela, kötü alışkanlıklarınızı bırakıp yeni alışkanlıklar edinmeye hazırsınız ve bazı konularda düşüncelerinizi gözden geçiriyorsunuz, hatta yeni şeyler deniyorsunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
12
5
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bi yanında Penelope diğer yanında Scarlett varken emin ol anlaşmaya hazırdır bütün erkekler