Görüş Bildir
Haberler
Abdülkadir Selvi: "Kılıçdaroğlu, 'Benim Adayım Abdullah Gül' Havasında"

Abdülkadir Selvi: "Kılıçdaroğlu, 'Benim Adayım Abdullah Gül' Havasında"

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, muhalefetin cumhurbaşkanı adayı tartışmalarıyla ilgili olarak, Kılıçdaroğlu'nun 'Benim adayım Abdullah Gül' havasında olduğunu yazdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Kılıçdaroğlu'nun Gül'den vazgeçmediği anlaşıldı'

'Kılıçdaroğlu'nun Gül'den vazgeçmediği anlaşıldı'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, 'Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olması mümkün değil' açıklamasının ardından, CHP lideri Kılıçdaroğlu dün katıldığı bir programda “Abdullah Gül’ün ismi geçince korkuyorlar. Neden korkuyorsunuz?” diye konuştu.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bu açıklamaları 'Böylece Kılıçdaroğlu’nun Abdullah Gül’den vazgeçmediği anlaşıldı.' ifadesiyle yorumladı. Selvi'nin yazısının devamı şöyle:

'Kılıçdaroğlu, 24 Haziran 2018 seçimlerinde ortak aday çıkarmak istedi. Ama hem CHP’den gelen tepkiler, hem Meral Akşener’in kararlı tavrı nedeniyle başarılı olamadı.

Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayına ittifak olarak karar vereceklerini söylüyor. Ama “Benim adayım Abdullah Gül” havasında.'

'Anketlerde Akşener ve İmamoğlu, Gül'ü ikiye katlıyor'

'Anketlerde Akşener ve İmamoğlu, Gül'ü ikiye katlıyor'

Yazının devamı şöyle:

'Ekrem İmamoğlu ve Meral AkşenerAbdullah Gül’ü tam ikiye katlıyorlar. Metropoll’ün anketinde Erdoğan’ın karşısında Ekrem İmamoğlu diyenlerin oranı yüzde 43.5’ken, Mansur Yavaş’ı isteyenlerin oranı yüzde 43’e ulaşıyor. Gül ise Meral Akşener ve Muharrem İnce’nin de gerisinde. Yüzde 22.5’le beşinci sırada yer alıyor.'

'Akşener kendisi olmazsa Ekrem İmamoğlu’nu önerebilir'

'Akşener kendisi olmazsa Ekrem İmamoğlu’nu önerebilir'

Akşener'in elinin, Bahçeli'nin 'Evine dön' çıkışı ile daha da güçlendiğini söyleyen Selvi, 'Kılıçdaroğlu’nun günlünde yatan aslan Abdullah Gül gibi görünüyor ama Akşener kendisi olmazsa Ekrem İmamoğlu’nu önerebilir. Bu yönde duyumlarım var.' dedi.

Muharrem İnce'nin çıkışının da, Gül formülüne bir darbe vurduğu ifade edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
33
14
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ersin İdmanyurdu

abdülkadir selvi kim amk

Resho

Ya Allah aşkına bu esrarkeşi ne takıyorsunuz... Bu kadar güçlü adaylar varken Gül'ü aday göstermeye kalkarsa emin olun ilk kendi partizanları sokaklara dökül... Devamını Gör

Kapkacak

MANSUR YAVAŞ OLMALI!