Görüş Bildir
Haberler
ABD'de 'Pizza Gate Skandalı'nda Adı Geçen Dükkana Saldırı

ABD'de 'Pizza Gate Skandalı'nda Adı Geçen Dükkana Saldırı

ATKN
05.12.2016 - 12:14 Son Güncelleme: 05.12.2016 - 20:49

ABD'nin başkenti Washington'da silahlı bir kişi 'Pizza Gate skandalında' adı geçen Comet Ping Pong adlı pizza restoranının içerisinde ateş açtı. Olayda yaralanan ya da can kaybı olmadı, saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD medyası ve polis raporlarına göre 28 yaşındaki Kuzey Carolinalı Edgar Maddison Welch adlı kişi pazar akşamı elindeki tüfekle dükkana girdi.

Sputnik'in konuyla ilgili aktardığı haberine göre tüfeği önce bir dükkan çalışanına doğrultan Welch daha sonra yere doğru ateş etti.

Kaçmayı başaran dükkan çalışanının ihbarının ardından restorana gelen polis tarafından gözaltına alınan Welch'e 'tehlikeli silahla saldırı' suçlaması yöneltildi.

Welch'in, polise 'Pizza Gate' adlı komplo teorisini 'araştırmak' için restorana geldiğini söylediği açıklandı...

Polis dükkanda iki adet, Welch'in aracında da bir adet silah bulunduğunu belirtti.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'de başkanlık seçimi kampanyaları sürerken bir dizi sosyal medya sitesinde ortaya atılan 'Pizza Gate skandalında' ülkedeki siyasi elitin 'Comet Ping Pong' restoranı vasıtasıyla 'çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği' iddia edilmişti.

Bu gizli şebekeyi kullananlar arasında Demokrat başkan adayı Hillary Clinton ile onun kampanya şefi John Podesta'nın da olduğu öne sürülmüştü.

Konuyla ilgili içeriğimiz 👇

İddia Podesta'nın e-postalarının internet korsanları tarafından ele geçirilmesiyle başlamış, Podesta ve pizza restoranının sahibi James Alefantis'in yazışmalarının şifreli mesajlar olduğu iddia edilmişti.

Washington Post ve New York Times gibi ülkenin önde gelen gazeteleri yalan haberler nedeniyle restoran sahibi Alefantis'in birçok ölüm tehdidi aldığını duyurmuştu. 

Alefantis son yaptığı açıklamada da 'kötü ve yalan suçlamaları' reddederek birkaç gün içinde yeniden işlerine dönmeyi umduklarını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
43
8
6
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ewok The Hutt

Bizde de Ensar vakfı olayından sonra vakıfa kayıtlı sayısı arttı mk. Kimse çıkıp 2 taş atamadı Ensara.

fafatara

Doğruysa bile asla öğrenemeyeceğiz , ahtapot gibi adamların kolu heryerde.

kazmasson x

adam tam bir punisher ama yakalanmış işte, bir de bu dükkanın logosundaki pizza dilimlerindeki semboller ay yıldız a benzemiyor mu sizce de ?