Görüş Bildir
Haberler
9 Yaşındaki Mete Durna Köpek Saldırısı Sonucu Hayatını Kaybetti...

etiket 9 Yaşındaki Mete Durna Köpek Saldırısı Sonucu Hayatını Kaybetti...

Ulaş
30.01.2023 - 22:09 Son Güncelleme: 30.01.2023 - 23:50

Köpek saldırısı sonucu bir çocuk daha yaşamını yitirdi. Van'da yaşanan olayda ağır yaralanan 9 yaşındaki Mete Durna kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

İpekyolu ilçesine bağlı Selimbey Mahallesi'nde yaşayan Durna, arkadaşlarıyla oynadığı sırada köpeğin saldırısına uğradı.

İpekyolu ilçesine bağlı Selimbey Mahallesi'nde yaşayan Durna, arkadaşlarıyla oynadığı sırada köpeğin saldırısına uğradı.

Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk, haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk müdahaleyi gerçekleştiren imam olayı anlattı...

İlk müdahaleyi gerçekleştiren imam olayı anlattı...

Olayı gören mahalledeki caminin imamı Muhammet Emin Küçük, gazetecilere, 'Çocuklar sitenin bahçesinde top oynuyordu. Birden bana 'çabuk yetiş bir şeyler oluyor' diye seslendiler. Gidip baktığımda köpek çocuğun boğazını ısırıyordu. Köpeğe bağırdım, bana da saldırdı. Daha sonra uzaklaştı. Ambulansı aradık. Sağlık ekibi gelene kadar çocuğun boğazına tampon yaptım.' diye konuştu.

Ameliyata alınan Durna, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ameliyata alınan Durna, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, Mete Durna'nın Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri sürerken, köpeğin sahibi olduğu belirtilen H.K, gözaltına alındı. Büyükşehir Belediyesine bağlı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon merkezine götürülen saldırgan köpeğin, 25 Ocak 2023'te sahiplendirildiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nden Durna'nın ölümüne ilişkin açıklama yapıldı.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nden Durna'nın ölümüne ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

'30 Ocak 2023 tarihinde ilimiz İpekyolu İlçesinde Emir Mete Durna isimli çocuğumuzun, sahiplendirilen bir köpek tarafından saldırıya uğraması ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili sorumluların yakalanmasına yönelik Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan çalışmalarda; çocuğumuza saldırıda bulunan köpeğe ait küpeden 25 Ocak 2023 günü sahiplendirilmiş olduğu, sahiplenen şahsın köpeği 30 Ocak 2023 günü saat 11.30 sıralarında sokağa bıraktığı ve aynı gün saat 15.00 sıralarında çocuğumuza saldırıda bulunduğu tespit edilmiştir. Olayla ilgili köpeği sahiplenen ve sonrasında sokağa bırakarak bu üzücü olayın yaşanmasına sebebiyet veren şahıs görevlilerimizce ivedilikle yakalanarak gözaltına alınmış olup gerekli adli işlemler başlatılmıştır. Yaşanan bu vahim olayda hayatını kaybeden evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
275
212
32
13
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esat Bora

Şimdi birşey yazsam itperestler linç eder. Güzel uyu çocuk🙏

Esat Bora

Bak dayanamadım yine... Ulan dünyanın hiç bir gelişmiş ülkesinde sokakta hayvan göremezsiniz. Onlar salak bi siz akıllısınız demi? ya da onlar hayvan sever d... Devamını Gör

Murat Boğa

Oynamak istiyordu , cebinde mama tasisin , daha once kopege kotu davranmistir , patili dost , belediyeler toplamasin , kisirlastirilmasin . Mama yardimcilari... Devamını Gör

Öteye Giden

Köpekler toplansın ve uyutulsun bıktık artık böyle haberler görmekten