Görüş Bildir
Haberler
9 Yaşındaki Yağmur, Kalp Krizinden Hayatını Kaybetmişti: Serbest Bırakılan Zanlı, 2 Çocuğa İstismardan Tutuklandı

etiket 9 Yaşındaki Yağmur, Kalp Krizinden Hayatını Kaybetmişti: Serbest Bırakılan Zanlı, 2 Çocuğa İstismardan Tutuklandı

FreiGeist
28.04.2019 - 16:11

Muğla'da iki çocuğu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Zanlı Tuncay Ç., İzmir'de 2 yıl önce 9 yaşındaki bir çocuğa istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp, serbest bırakılmıştı. Küçük Yağmur, duruşma öncesi yaşadığı stres nedeniyle kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muğla'da inşaat işçiliği yapan Tuncay Ç.'nin, Salih Paşalar İlkokulu'nun bahçesinde çocuklara cinsel tacizde bulunduğu ihbarını alan jandarma ekipleri, harekete geçti.

Muğla'da inşaat işçiliği yapan Tuncay Ç.'nin, Salih Paşalar İlkokulu'nun bahçesinde çocuklara cinsel tacizde bulunduğu ihbarını alan jandarma ekipleri, harekete geçti.

Tuncay Ç.'nin, okul bahçesinde gördüğü Suriye uyruklu bir öğrenciye 'Seni İzmir'e götüreyim' dediği, bir başka öğrenciye ise cinsel ilişki teklif ettiği öne sürüldü. 

Tuncay Ç.'nin ayrıca, okul bahçesinde çocukların ellerini okşadığı da iddialar arasında.

Jandarma ekipleri, okuldan ayrılan Tuncay Ç.'yi, Ula'da yakalayarak gözaltına aldı.

Jandarma ekipleri, okuldan ayrılan Tuncay Ç.'yi, Ula'da yakalayarak gözaltına aldı.

Muğla Barosu'ndan gelen avukatlar ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden görevlendirilen rehber öğretmenler eşliğinde mağdur çocukların ifadeleri alındı. 

Ayrıca olayı gören başka bir öğrencinin de ifadesine başvuruldu. 

Tuncay Ç.'nin jandarmadaki ifadesinde ise, 'Yanıma yaklaşan çocukları seviyordum. Suçlamaları kabul etmiyorum. Ben art niyet taşıyan bir insan değilim. Kesinlikle tacizde bulunmadım' dediği öğrenildi. 

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Tuncay Ç., bu sabah adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Ne olmuştu?

Tuncay Ç., 29 Temmuz 2016 tarihinde, İzmir'in Bornova ilçesinde, torununun arkadaşı Yağmur K.'ye (9) tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınmış, hakkında dava açılmıştı. 

Davada pedagog eşliğinde ifade vermesi beklenen çocuk, ilk duruşmadan iki gün önce evinde fenalaşmış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. 

Yağmur K.'nın kalp krizinden öldüğü İstanbul Adli Tıp Kurumu raporuyla kesinlik kazanmıştı.

Aile, kızlarının ölümünden sorumlu tuttuğu Tuncay Ç. hakkında dava açmıştı. 

İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda, 'cinsel istismar olayı ile küçük kızın ilk duruşma öncesi ölümü arasında illiyet bağı kurulamadığı' belirtilmiş, sanığın tutuklanması talebi ise reddedilmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
631
163
83
10
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selen Kale

yeter artık yeter geberip gidin pislikler çoluğumuzu çocuğumuzu rahat bahçeye salamaz olduk rahatla başkasının çocuğunu sevemez olduk nasıl temizlenecek bu y... Devamını Gör

Kal El

Bu pic kurusunu serbest birakan birakilmasina vesile olan hakim savci ve adli tip calisanlarinin vicdani rahatmi , hepsinin yuzlerine tukurmek isterdim, agiz... Devamını Gör

Kal El

Ya yuru git sende kasinma okuma ozurlumusun 9 yasinda ki kiza taciz de bulunuyor kiz hayatini kaybediyor uzatmiycam sen ve senin gibilerin vicdanina tukureyi... Devamını Gör

Bu nedir ya deneme yanılma yöntemi mi? Salalım bakalım ne yapacak mı demişler? 7sinde ne ise 70inde de odur. Böyle bir boku yiyeceği belli zaten salınması ha... Devamını Gör