Görüş Bildir
Haberler
9 Aylık Hamile Olmasına Rağmen Spor Salonundan Çıkmıyor

etiket 9 Aylık Hamile Olmasına Rağmen Spor Salonundan Çıkmıyor

Fatih UZUN
09.05.2016 - 20:00

Birçok hamile kadın ağır eşya, cisim kaldırmaktan kaçınır. Oysa Emily Breeze adlı kadın karnı burnunda olmasına rağmen halter kaldırmaya devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuğunun sağlığından endişelenen yakınları, fit vücut tutkunu olimpik sporcu Emily'ye mola vermesi tavsiyesinde bulunuyor. Lakin genç kadının egzersizlerinden vazgeçmek gibi bir planı bulunmuyor.

InsideEdition.com'a konuşan Emily; "Bütün hayatım boyunca egzersiz yaptım. Herkesin sağlıklı ve zinde bir hayat yaşamasını gerçekten istiyorum." sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Doktorunun izniyle ağırlık kaldırmaya devam eden Emily, vücudunu da dinliyor, hareketlerini hamileliğinin ilerleme sürecine göre uygun şekilde icra ediyor.

Genç kadın hamileliğinin başlarında 90 kiloluk ağırlıklar kaldırırken artık daha az ağırlıkların altına girdiğini belirtiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emily; "Sağlıklı bebek, sağlıklı bir anne ve sağlıklı bir gebelik sonucu meydana gelir. Gebelik için bir reçete yok. Her kadının hamileliği farklı olabilir." sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
285
158
59
55
15
15
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İslam Durak

ulan çocuk ilerde mal olsa seni suçlayacak kanıtı var lan ne lann bu

Esen Erdoğanlı

Ülkemizde neden sporcu yetişmediği yorumlardan da belli oluyor. Yorumlara bakılırsa herkes spor hocası, herkes doktor olmuş. Anne de bebek de doktor kontrolü... Devamını Gör

AğamBizleEğleniy

bu kadın çok rahat doğum yapar.