Görüş Bildir
Haberler
88. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buluyor

88. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buluyor

ATKN
28.02.2016 - 19:01 Son Güncelleme: 28.02.2016 - 22:44

88. Oscar Ödülleri bu gece sahiplerini buluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ödül törenine ev sahipliği yapacak Los Angeles Dolby Theater salonunda hazırlıklar son aşamada. 

Sinema eleştirmenleri, en iyi film kategorisinde son yılların en büyük çekişmesinin yaşandığı görüşünde. Oscar Ödülleri öncesi verilen birlik ödüllerinin, kazananı büyük oranda belirlediğine inanılıyordu. Ancak bu yıl birlik ödüllerinde birden çok yapım ön plana çıktı.

Leonardo DiCaprio’nun kariyerinin ilk En İyi Erkek Oyuncu Oscarı’na uzanması bekleniyor

Leonardo DiCaprio’nun kariyerinin ilk En İyi Erkek Oyuncu Oscarı’na uzanması bekleniyor

Oscar gecesine, töreni sunacak siyahi komedyen Rock ile 12 dalda Oscar adayı gösterilen 'Diriliş (The Revenant)' filmindeki rolüyle ilk Oscar beklentisi olan Leonarda DiCaprio'nun damgasını vurması bekleniyor.

Gecede 'Diriliş'in yanı sıra 'Mad Max: Öfkeli Yollar (Mad Max: Fury Road)' da 10 dalda Oscar adayı olarak gecede adından en fazla söz ettirmesi öngörülen filmler arasında yer alıyor. Geçen yıl 'En İyi Yönetmen' ödülü kazanan Meksikalı yönetmen Alejandro Inarritu ise, 'Diriliş' ile bir kez daha ödül alması halinde iki yıl üst üste ödül kazanan ender yönetmenlerden biri haline gelecek.

Hollywood'da, 1977'de 'Rocky' filmiyle iki dalda Oscar adayı gösterilen ama bugüne kadar hiç Oscar kazanamayan 69 yaşındaki Sylvester Stallone'nin de 'Creed: Efsanenin Doğuşu' filmiyle 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında ödül beklentisi yüksek.

Ünlü müzisyen Elton John'un kurduğu AIDS Vakfı yararına 24 yıldır düzenlenen Oscar partisinde sahne alan Lady Gaga, Oscar gecesinde de sahneye çıkacak. Lady Gaga'nın Oscar sunumunu ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden yapacak.

'Mustang' de aday

'Mustang' de aday
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk asıllı yönetmen Deniz Gamze Ergüven’in ilk ve düşük bütçeli filmi 'Mustang' de Fransa adına 'Yabancı Dilde En İyi Film' dalında Oscar için yarışacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
29
26
8
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thomas Anderson

Leonardo'nun oscarı alıp almamasını nedense kendime dert ettim :D

ynsemrebagiban

sırf leonun oscar alışını görmek için okula gitmeyip Oscarı izlicem..Vermezseniz kavga çıkar

osman zaa

oscar bir bok olsaydı marlon brando gider alırdı. ayrıca şu mustang ödül alırsa oscar harbiden siktirsin gitsin. bak bi de altta mustangle ilgili galeri çıkm... Devamını Gör

Emre Öztürk

çok mu kötü film izlemedim de