80'lere Damgasını Vuran Dizi: Ziyaretçiler
Çoğumuzun korksa da izlediği o zamana göre yapılmış hayli ilgi çeken ve bir o kadar da sağlam olan bir diziydi.
Cumartesi geceleri yayınlanırdı, Trt1 harici bir şey olmadığından alternatifsiz oraya kilitlenir kalırdık.
Yüzlerini soymaları hele fare görünce dayanamamaları ben dahil çoluk çocuk, yetişkin, cümbür cemaat, herkesin Televizyona göz kırpmadan beklememizi sağladı.
Sanırım dizinin yeni versiyonu geçtiğimiz senelerde çekilmiş.
Önce Fragmanından başlayalım hatırlamaya.
Visitors - Ziyaretçiler
Maskelerini çıkarttıkları an
Halbuki böyle gayet güzel giderliyken o maskeyi çıkarttılar mı kertenkeleden bozma yüzleri tüm iştahımızı kapatıyordu.
Romantik akşam yemeği dediğin budur
En sevdikleri dayanamadıkları yegane şey fareydi, çıtır çıtır yaparak yediklerinden sonra bize yemek yemek neredeyse haramdı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

Yorum Yazın
izleyen yaş grubu burada olmayınca,yorumda yapılmamış hiç :))) ben yakariyi trt de izlemiş adamım, forumda yaş kemale ermeli dakikalar
ulan ne etkilemişti bu dizi beni yaw. ziyaretçilerin insan yedikleri anlaşılınca bir hafta kendime gelememiştim. hatta o zamanlar popüler olan zerrin özerin ... Devamını Gör
O döneme yetiştim ben :) o zamanlar bayağı korkutuyordu bizi bunlar haliyle yaş 8/10 arası olunca :)