Görüş Bildir
Haberler
8 Yıllık Evliliği Biten Fırat Tanış Gizemli Arkadaşıyla Görüntülendi!

8 Yıllık Evliliği Biten Fırat Tanış Gizemli Arkadaşıyla Görüntülendi!

Usta oyuncu Fırat Tanış ve Kübra Tanış  2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Kulüp ve Aziz dizilerindeki inanılmaz performansıyla beğeni toplamayı başaran Fırat Tanış ve Kübra Tanış evliliklerinde meydana gelen krizlerle başa çıkamamışlardı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz şubat ayında 8 yıllık hayat arkadaşı Kübra Tanış ile yollarını ayırdı. Fırat Tanış Etiler'de gizemli bir arkadaşıyla görüntülendi. 'Yeni kız arkadaşı mı?' sorusu akıllara geldi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fırat Tanış, Aziz dizisinde canlandırdığı Mösyö Pierre karakteriyle izleyenleri kendine bir kez daha hayran bırakmayı başarmıştı. Kübra Tanış ile evliliğini geçtiğimiz aylarda noktalayan Fırat Tanış Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncunun yanındaki gizemli sarışın kadın ise dikkat çekti.

Fırat Tanış ve arkadaşı fotoğraf çekilmesinden rahatsız oldu.

Fırat Tanış ve arkadaşı fotoğraf çekilmesinden rahatsız oldu.

İstanbul Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülenen Fırat Tanış ve merak edilen arkadaşı, fotoğraflarının çekildiğini fark ettiklerinde rahatsız oldular.

Gizemli sarışın merak uyandırdı!

Gizemli sarışın merak uyandırdı!

Basın mensupları sevilen oyuncu Fırat Tanış'a yanındaki hanımefendinin kim olduğunu sordu. Tanış ise sorulara bir yanıt vermedi. Caddede yürümeye devam eden ikili, bir süre sonra yollarının üzerindeki bir binaya girdiler.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
paranoid

Bu adama acayip kıl olmaya başladım oysa severdim