Görüş Bildir
Haberler
Aziz'in Mösyö Pierre'si Fırat Tanış Eşinden Boşandı! Fırat Tanış'ın 8 Yıllık Evliliği Bitti!

Aziz'in Mösyö Pierre'si Fırat Tanış Eşinden Boşandı! Fırat Tanış'ın 8 Yıllık Evliliği Bitti!

Show Tv'nin sevilen dizilerinden biri olan Aziz dizisinde Mösyö Pierre karakterine hayat veren Fırat Tanış, magazin gündeminde yer alıyor. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık da yapan Fırat Tanış'ın 2014 yılında Kübra Tanış ile nikah masasına oturmuştu.  ‘Kulüp’ dizisindeki oyunculuğuyla dikkat çeken Fırat Tanış ve eşi Kübra Tanış evliliklerinde meydana gelen krizleri atlatamadı. Tanış, 8 yıllık eşi, çocuğunun annesi Kübra Tanış’a boşanma davası açtı. Eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadığını dava dilekçesinde anlatan ünlü oyuncu, boşanma konusunda anlaştıklarını belirtti. İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemde Ekrem İmamoğlu'na sitemiyle sosyal medyada çok konuşulan ünlü oyuncu Fırat Tanış'ın Kübra Tanış ile olan evliliğinin üzerine kara bulutlar çöktü. Bulutları dağıtamayan çift boşanma kararı aldı.

Dava 5 Dakika Sürdü!

Dava 5 Dakika Sürdü!

İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen ve gizlilik kararının olduğu davada çiftin duruşması yaklaşık 5 dakika sürdü.

Çocuğun Velayeti Anneye Verildi.

Çocuğun Velayeti Anneye Verildi.

Aşklarını magazin basınından uzak yaşamayı tercih etmiş olan ikilinin, Zeyno adında bir kızları bulunuyor. Mahkeme çiftin çocuğunun velayetini anneye verdi. Tanış'ın boşandığı eşine aylık nafaka ödemesine hükmettiği öğrenildi.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın