Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda Şansının Hangi Konuda Yaver Gittiğini Söylüyoruz!

8 Soruda Şansının Hangi Konuda Yaver Gittiğini Söylüyoruz!

15.11.2018 - 16:59

Kimimiz hep şanssızlığımızdan dem vururken, kimimiz de şansımızla adımızdan söz ettiririz. Aslına bakarsan, bazen kendi şansımızı kendimiz yaratmamız gerekebiliyor. Bakalım senin hangi konuda şansın yaver gidiyormuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Herkes geldiyse başlayalım. En sevdiğin renk hangisi?

2. Hangi yıllarda dünyaya geldin?

3. Şimdi de burcunu öğrenelim!

4. Peki, batıl inançların var mı? Mesela kara kediler hakkında ne düşünüyorsun?

4. Peki, batıl inançların var mı? Mesela kara kediler hakkında ne düşünüyorsun?

5. Hangisinin şans getirdiğine inanırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kelimelerden hangisi seni daha iyi tanımlıyor?

7. Diyelim ki, sana bir konuda sonsuz yetenek verilecek. Hangisi ile ilgili olmasını isterdin?

8. Son olarak, 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?

8. Son olarak, 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Aşk!

Sen varken efsaneler de neymiş! Bir insan aşk konusunda ancak bu kadar şanslı olabilir. Aşık olduğun kişinin de sana aşık olması öncelikle büyük şans, ama senin şansın bununla da sınırlı kalmıyor. Ruh eşini bulmak herkese nasip olmaz, ama bil bakalım kime nasip olmuş? Yani, eğer şu ana kadar olmadıysa da vakti geldiğinde olacak demektir. Mutlu bir birliktelik, mutlu bir yuva ve ömür seni bekliyor. Bu belki de hayattaki en büyük şans!

Kariyer!

Kariyer!
www.kariyer.net

İş hayatında senin gibi şanslı olmak için nelerini verir insan! Aslında kendi şansını kendin yaratıyorsun, kendini geliştirme konusunda son derece iyisin. Fırsatları sen yaratıyorsun bir bakıma. Ama yine de, bazen tam da ihtiyacın olduğu anlarda şansın yanında oluyor. İş hayatında bu şansa erişebilmek isteyen o kadar fazla insan var ki... O yüzden sen de bunun kıymetini bil!

Para!

Para!

Karşımızda çevresinde en çok kıskanılan insanlardan biri var sanıyoruz ki! Çoğu zaman kendi şansını kendin yaratıyorsun, ama kazandığın para da  oldukça bereketli oluyor. Bunda kendi tutumunun da katkısı var elbette. Ama şansın olmasa belki bu kadar fırsat çıkmazdı karşına. Tüm bunların değerini bilmekte fayda var bizce.

Aile!

Aile!

Elbette hiçbirimiz dünyaya gelirken hangi ailede geleceğimize karar veremiyoruz. Bu yüzden, kimileri mutsuz bir hayatın içine doğmuş olabiliyor. Ancak sen onlardan değilsin! Öyle güzel bir aileye sahipsin ki, hayattaki en büyük şansının bu olduğunu yaşayarak deneyimliyorsun. Mutlu bir hayat yaşadığın için de, etrafına mutluluk saçıyorsun.

Arkadaşlık!

Arkadaşlık!

Arkadaşlarımız kendi seçtiğimiz ailelerimizdir. Bu konuda senin kadar şanslı olmak herkese nasip olmaz. Senin arkadaşların asla dönemlik olmuyor, ilişkiniz hiçbir zaman samimiyetsiz olmuyor. Eğer arkadaş ediniyorsan, onlar senin için doğru insanlar oluyor ve ömürlük bir ilişki kuruyorsunuz aranızda. H

Okul!

Okul!

Okul konusunda şansı yaver giden bir insan varsa o da sensin! Tabii ki başarılısın, çalışmanın karşılığını da alıyorsun. Ama çoğu zaman şansın da yanında oluyor. Belki bir kez sınava hazırlanmadığın oluyor, onda da sınav iptal oluyor örneğin. Ya da bilmediğin sorularda sallasan, çoğunlukla tutuyor. Yerinde olmak isteyen koca bir sınıf oluyor böyle zamanlarda, ama sen bunu zaten biliyorsun değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
213
105
72
26
21
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?