Görüş Bildir
Haberler
5 Adımda Bahar Yorgunluğu Sizden Uzaklaşsın!

5 Adımda Bahar Yorgunluğu Sizden Uzaklaşsın!

www.hayatburada.com
06.03.2015 - 15:43 Son Güncelleme: 07.03.2015 - 21:15

Soğuk, uzun bir kış bitiyor ve bahar geliyor. Doğa uyanırken mart ayı size oyunlar oynayabilir, güneşli sıcak bir gün ve ardından gri bulutların getirdiği kısa yağışlar. Sabah ne giyeceksiniz şaşırabilirsiniz, yataktan çıkmak zor da gelebilir.

Mevsim dönüşleri özellikle de bahar, biraz da barındırdığı yoğun enerjiden dolayı, bize yorgunluk olarak gelebilir. Kaygılarımız artabilir ve endişeler zihnimize yerleşebilir.

Biraz önlem alayım diyorsanız, işte size birkaç adımda kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz ipuçlarımız:

Kaynak: http://www.hayatburada.com/2015/03/06...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bağlanın

1. Bağlanın

Tek bağlantınız wi-fi olmasın. Çevrenize bir bakın, aileniz, arkadaşlarınız, komşularınız ile biraz daha fazla sohbet edin yüz yüze. Süreçlerinin parçası olun, günleri nasıl geçiyormuş bir sorun. İletişiminizi geliştirin.

2. Hareket edin

2. Hareket edin

Spor salonuna yazılmanız şart değil. Biraz daha fazla yürüyün, merdivenleri çıkın birkaç kat için asansöre binmek yerine. Ofiste masanın altında usulca bacağınızı bile sallasanız yeter. Vücudunuza bir davet sunun uyanması için.

3. Yeni bir şeyler öğrenin

3. Yeni bir şeyler öğrenin

Bir yemek tarifi olabilir ya da cesur olun yeni bir kursa katılın, yelken eğitimi gibi. Zihin yenilikleri sever ve kazanılan yeni bir beceri sizi daha da fazlası için motive eder.

4. Paylaşın

4. Paylaşın

Öğrendikleriniz, edindiğiniz yeni becerileri paylaşın yakınlarınızla. En basitinden pratik bir bilgiyi verin arkadaşlarınıza. Belki hayatları kolaylaşacak sizin sayenizde. Paylaşacak hiçbir şeyim yok mu diyorsunuz, bir gülümseme ile başlayın. Yolda, markette günaydın, iyi akşamlar demek de en sosyal paylaşımlardandır.

5. Bu anı fark edin

5. Bu anı fark edin

Yaşadığınız bu an için şükredin, geçmişi biraz olsun sırtınızdan indirin ve geride bırakın. Gözlerinizi bir an olsun uzaklardan önünüzdeki adıma getirin. Rahatlayın ve gelmesini beklediğiniz, birazdan da geçecek olan bu eşsiz ana bir bakın.

Derin bir nefes alın ve baharı kucaklayın!!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın