Görüş Bildir
Haberler
3D Yazıcı İle Pizza Yaptılar

3D Yazıcı İle Pizza Yaptılar

Alican Hazır
31.01.2015 - 19:35 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 13:52

3D Yazıcı İle Pizza Yaptılar

Kısa süre önce 3D yazıcılar hayatımıza girdi ne kadar gerekli diye düşündük kimimiz hiç aldır etmedi fakat insanlık için önemli bir buluş 3D yazıcılar her geçen gün bunu bize ispatlıyor ve bizi şaşırtıyorlar. Daha önce oyuncak yapımı action figure, elektronik devre, baskı devre, robot yapımı veya mimari projelerde maket yapımlarında 3D yazıcılar kullanılıyordu fakat hayatımızda bir çok önemli olan yerlerde kullanılmaya başladı.

Öncelikle oyuncak ve maket yapımından sonra sağlık sektöründe karşımıza çıktı el, bacak veya kollarını kaybeden kaza zedeler için protez yapımlarında, hatta geçenlerde organ yapımı ve soluk borusu tamirinde bile 3D yazıcılar kullanılarak salık sektöründe açıkçası bizi şaşırttı.

Çinde bir inşaat firması ise bir kaç ay önce Çinde 1100 m2‘lik bir arazide 3D yazıcı ile bir villa yaptı ve mailetin % 60 ila 80 aralığında düştüğünü idda etti ne kadar sağlıklı ve sağlam orasını bilemeyeceğim fakat 3D bizi şaşırtıyor orası kesin.

Son olarak 3D yazıcı yemek endüstrisinde de karşımıza çıktı önce çikolatadan 3D çikolatalar yapan cihazdan sonra şimdide Pizza yapan bir 3D yazıcı yaptılar sözü yeterince uzattım sizi video ile baş başa bırakıyım iyi seyirler.

Kaynak: http://alicanhelp.me/3d-yazici-ile-pi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın