Görüş Bildir
Haberler
30 Madde'de Erkekleri Tavlamanın Yolları

30 Madde'de Erkekleri Tavlamanın Yolları

Moda3.net
21.04.2014 - 09:33 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 10:32

İLGİYİ EKSİK ETME

Erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler. Sizin davranışlarınızdan bunu anlaması onlara çok daha fazla keyif verir. İlgiyi onlardan asla eksik etmeyiniz.

BAKIMLI OLMAK VEYA OLMAMAK

Araştırmalara göre erkeklerin %70'i görünüşe çok önem verirler. Bayanlarda pürüzsüz bir cilt, temiz ve ipeksi saçlar , sade ve şık makyaj , şık kıyafetler ve bakımlı eller erkeklerin ilgisini herzaman çeker. Zaten öyleyseniz kendinize güvenebilirsiniz.

ESPRİLİ OL

Yerinde ve zekanızı belli edebilecek espriler her zaman işe yaramıştır. Kötü esprilerden kesinlikle kaçının.

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Erkeklerin sizi beğenmeleri için değişmenize veya kendiniz değilmiş gibi olmanıza hiç gerek yok. İçinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin.

KOŞSUNLAR PEŞİNİZDEN

Her ne kadar da kadınlardan hoşlandıkarını söyleseler de kaçan kovalanır prensibinden hiç çıkmazlar o yüzden sabırlı olun aşkınızdan ölsenizde bırakın onlar gelsin.

GAYET DOĞALIM

Erkeklerin %90'ı doğal kızlardan hoşlanır. Abartılı makyaj, uyumsuz kıyafetler ve sahte gülücüklerle onları etkilemezsiniz. Size baktıklarında doğal güzelliğiniz onları her zaman etkilyecektir.

KAFANI ÇOK TAKMA RAHAT OL

Fazlasıyla telaş yapıyorsan, bundan hemen kaçınmalısın ve buluşma öncesi sakinleştirici bir çay veya kahve işe yarayabilir.

VÜCUT KREMİ VE LOSYONU KULLAN

Erkekler yanınızdayken kokunuzu çok rahat alabilirler. Vücut kremi ve losyonu kullanırsanız, erkeklerde dokunma hissi ve unutmayacakları bir koku akıllarında bırakabilirsiniz.( Her zaman diğer kızlardan 1-0 önde olursunuz )

SADE MAKYAJ HER ZAMAN DAHA İYİDİR

Yüzünüzdeki makyaj bölgelerini ön plana çıkartmak için uygun renk tonlarıyla harikalar yaratabilirsiniz.Artık erkeklerin %78'i fazla makyajı güzel değil, itici buluyor.

RAHAT KIYAFETLER GİY

Mini etek giymek sizi her zaman diğer kızlara göre 2-0 önde gösterebilir tabiki, eğer oturup kalkarken sizi veya karşınızdaki erkeği rahatsız edecekse giymemeyi tercih etmeyiniz.

Kaynak: http://moda3.net/30-maddede-erkekleri...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
356
303
288
149
112
106
105
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Veysel Kara

Kız tavlama taktikleri. Nasıl seksi kızları tavlarım? Çekici ve yakışıklı görünmenin sırları nelerdir? Nasıl aldatıldığımı anlarım? Ortamdan veya her türlü m... Devamını Gör