3 Adımda Swarm Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

-
1 dakikada okuyabilirsiniz

Swarm hesap silme şu sıralar oldukça popüler bir konu. Swarm ya da eski adıyla daha çok bildiğimiz Foursquare oldukça ünlü sosyal medya platformlarından bir tanesiydi. Swarm ve Fourquare ayrı uygulamalar olduktan sonra yer bildirimlerimizi yani check-in'leri Swarm üzerinden yapmaya başlamıştık. Ancak teknoloji dünyasında her şeyin modasının hızlı geçmesi nedeniyle Swarm da az kullanılmaya başlandı ve uygulama içerisindeki popülerlik azalmaya başladı. 

E kullanan arkadaşlarımızın sayısı azalınca da Swarm hesaplarımızı silmek daha cazip gelmeye başladı. Sonuçta Cambridge Analytica gibi bir kriz de patlayınca kişisel verilerimizi silmek, kullanmadığımız bir platformda daha fazla yer almamak daha doğru değil mi?

Ben de bugün sizler için 3 basit adımda Swarm hesabı silme nasıl yapılır onu aktaracağım. Telefonunuz iPhone da olsa, Android de olsa hesabı silme işlemi çok basit.

Foursquare üzerinden hesap ayarlarına gidin.

Hesap ayarları sayfasını ziyaret etmek için bu linke tıklayın.

Gizlilik ayarlarını seçin ve "delete account" veya Türkçesi ile "hesabı silme" metnine gelin.

Burada sizi hesabı silmek için gereken sayfaya yönlendiren bir link var. O hesabı silme linkini de hemen aşağıdaki maddeye bırakıyorum.

Swarm hesap silme linkine gidin.

Bunun için Foursquare'in web sitesi üzerindeki bir sayfaya gitmemiz gerekiyor. Foursquare ile birlikte Swarm hesabımız da silinecek. Bu işlemi geriye almamızın da bir yolu yok. O yüzden hesabı silmeden önce iyi düşünün. Kararınız kesinse bu linke tıklayın.

Tebrikler artık bir Foursquare ve Swarm hesabınız yok. Ancak unutmayın. Tüm konum verilerinin silinmesi 90 günü bulabilir. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
Helal olsun!
Hoş değil!
Yerim!
Çok acı...
Yok artık!
Çok iyi!
Kızgın!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?

Yorum Yazın

FACEBOOK YORUMLARI

Başlıklar

AndroidAppleSosyal Medyaweb
Görüş Bildir