Görüş Bildir
Haberler
29 Ocak Pazar Hava Durumu: Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Yağış Var mı?

29 Ocak Pazar Hava Durumu: Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Yağış Var mı?

Elif
29.01.2023 - 00:06

Ocak aynın son hafta sonunu yaşarken hava sıcaklıklarında ani düşüşler yaşandı. Vatandaşlar ise pazar günü havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu raporunu yayınlandı. Yurdun pek çok bölgesinde yağmur ve kar yağışı görülecek. Özellikle yüksek kesimlerde kar yağışları görülecek. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 29 Ocak Pazar günü hava durumu raporu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (29 Ocak Pazar) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (29 Ocak Pazar) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; ülke geneli çok bulutlu olacak. Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimleri yağışlı geçecek. Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda kar görülecek.

Hava Sıcaklığı: Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerde sıcaklığın 5 dereceye kadar azalması bekleniyor.

Rüzgar: Ülkenin kuzeybatı taraflarında kuzeyli, diğer bölgelerde ilk güneyli daha sonra batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor.

29 Ocak Pazar İstanbul Hava Durumu

29 Ocak Pazar İstanbul Hava Durumu

29 Ocak Pazar günü İstanbul'da hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Anadolu Yakası'nda sağanak yağış görülecek. En düşük sıcaklığın 4, en yüksek sıcaklığın ise 7 derece olacağı tahmin ediliyor.

29 Ocak Pazar İzmir Hava Durumu

29 Ocak Pazar İzmir Hava Durumu

29 Ocak Pazar günü İzmir'de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklığın 7, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olacağı tahmin ediliyor.

29 Ocak Pazar Ankara Hava Durumu

29 Ocak Pazar Ankara Hava Durumu

29 Ocak Pazar günü Ankara'da hava sabah saatlerinden itibaren ise yağmurlu, yüksek kesimler ise karla karışık yağmur ve yer yer kar görülecek. En düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığın ise 8 derece olacağı tahmin ediliyor.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın