Görüş Bildir
Haberler
Survivor 2021 Eleme Adayları Belirlendi! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir?

Survivor 2021 Eleme Adayları Belirlendi! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir?

Müge Kakşi
26.01.2021 - 11:53

Survivor'da 3. haftanın dokunulmazlık oyununu iki takım da birer kez kazandı. İlk oyunu Gönüllüler kaybetti ve yapılan oylama sonucu bu hafta Gönüllüler takımının eleme adayı Aleyna oldu. Peki, Survivor 2021 Gönüllüler takımı yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, Aleyna Kalaycıoğlu nereli ve kaç yaşında? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor'da 3. haftanın dokunulmazlık oyunlarını iki takım da birer kez kazandı. İlk oyunu kaybeden Gönüllülerde oylama sonucu eleme potasına giden isim Aleyna oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında eleme adayı ise İlayda olarak belirlendi.

Salı günü açıklanacak SMS birincileri tarafından belirlenecek iki isim ile haftanın eleme adayları netlik kazanmış olacak.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir?

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, kendisini şu şekilde anlatıyor;

'1998 Bursa doğumluyum. Yalova’da büyüdüm. Annemle babam ben 10 yaşındayken ayrıldı. Annem ve kardeşimle İstanbul’a taşındık. Bu taşınma süreciyle hayatım daha da değişti ve liseden sonra dil eğitimi alıp sınavlara hazırlanarak Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazandım. 10 senedir Voleybol oynuyorum son üç senedir de beach volleyball okul takımında yer alıyorum. Survivor’a ilk defa bu sene başvurdum ve ilk 6 da yer aldım. Survivor süreci zorlu geçti hem mental hem fiziken fakat sonunda sona geldik ve şimdi yeni bir başlangıç başlıyor.'

Survivor Aleyna Eğitim ve Spor Hayatı

Survivor Aleyna Eğitim ve Spor Hayatı

Aleyna Kalaycıoğlu, İstanbul’a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söyledi. Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı. Ayrıca 2021 Survivor yarışmacısı Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor ve son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın