Görüş Bildir
Haberler
24 Kasım Yay Burcu Yeni Ayı Burçları Nasıl Etkileyecek? Yeniliklerden Korkanlar için Geliyor!

24 Kasım Yay Burcu Yeni Ayı Burçları Nasıl Etkileyecek? Yeniliklerden Korkanlar için Geliyor!

Entel Feridun
23.11.2022 - 11:42 Son Güncelleme: 24.11.2022 - 09:51

24 Kasım Perşembe günü İstanbul saatiyle 01:57 'de Yay burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Yay burcu ateş elementi ve değişken nitelikte bir burç olduğundan belli ki bu yeni ay yeni şeylerin başlangıcına işaret ediyor. 'Olabilecek şeyler var olamayacak şeyler var', 'Aman bu benim başıma gelmez' veya 'Nasılsa gerçekleşmeyecek' diye düşündüğünüz hayalleriniz ya da korkularınız varsa bu yeni ay koşullar hızlı ve beklenmedik bir şekilde değişecektir.

Gelin, birlikte 24 Kasım Yeni ayına detaylıca bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni ay 1 derece Yay burcunda gerçekleşiyor!

Yeni ay 1 derece Yay burcunda gerçekleşiyor!

Yeni ay anında Merkür, Venüs, Güneş ve Ay aynı anda Yay burcunda olacak. Yay stelyumu oluşturan bu yerleşim bizlere ani gelişmelere -olumlu veya olumsuz- açık olduğumuzu söylüyor. Diğer yandan Yay burcunun yöneticisi olan Jüpiter, daha çok şanslı bir yeni ay geçirebileceğimizi ve hayallerin gerçek olduğu durumlar yaşanabileceğini gösteriyor.

Yeni ay anında yükselen Başak burcunda olacak.

Yeni ay anında yükselen Başak burcunda olacak.

Ancak Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür Yay burcunda ve 7'inci evde olacak. Bu demek oluyor ki ön planda ilişkiler, ortaklıklar ve iletişim konuları yer alacak. Burda bazı hak ve hukuk mücadeleleri etmek söz konusu olabilir. Mesela eşinizle geçmişte yaşananları yeniden masaya yatırıp, hesap sorma noktasına gelebilirsiniz.

Yeni ay enerjisi geçmiş konuları ayyuka çıkarabilir.

Yeni ay enerjisi geçmiş konuları ayyuka çıkarabilir.

Eski meseleler, eski aşklar ve kavgalar gündem olabilir. Burada Yay burcu enerjisi ile meseleyi büyütebilir ve haklı veya haksız tartışmalarına girebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta Yay burcu bir şeyleri abartmaya ve büyütmeye meyillidir. Tartışmalarda sesiniz yükselebilir veya yüksek tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi dizginlemekte fayda olabilir.

Yeni ayda ne yapmak lazım?

Yeni ayda ne yapmak lazım?

Artık bir şeylerin konuşulması gerektiğinin ya da uygulamaya geçmesi gerektiğinin farkındasınız. Bunu yaparken artık iletişime geçmeli ve sorunları masaya yatırmalısınız. Ancak bunu Yay'ın ateşli ve fevri enerjisi ile değil, Başak burcunun detaylı analiz becerisi ve olaylara geniş perspektiften bakarak yapmak gereklidir.

24 Kasım Yay Burcu Yeni Ayı burçları nasıl etkileyecek? Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

9'uncu evinizde gerçekleşecek olan yeni ay sizi yurt dışı bağlantıları ve seyahatler konusunda şanslı kılıyor. Yeni gelişmeler yaşayacak olduğunuzu bilmelisiniz ancak durumları büyütmeden hareket etmeye özen gösterin. Yeni ayın tadını çıkaracaksınız.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

8'inci evinizde gerçekleşecek olan yeni ay diyor ki, korktuğunuz ne varsa umduğunuzdan daha güzel olarak gerçekleşiyor. Parasal anlamda rahatlıyorsunuz ve hak hukuk mücadelelerinizden kazançlı çıkıyorsunuz.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

7'inci evinizde gerçekleşecek olan yeni ay ortaklı işler ve ilişkiler alanınızda aktif olacak. Bu demek oluyor ki bu dönem elinizi attığınız işler bereketleniyor. Bolluk ve şans sizin yanınızda olacak. İlişkilerinizde mutlu zamanlar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

6'ıncı evinizde gerçekleşecek olan yeni ay sizin sağlık ve günlük rutinlerinizi ilgilendiriyor. Uzun zamandır sahip olduğunuz sıkıcı hayat rutininizi kökten değiştirebileceğiniz bir fırsat ya da enerji bulabilirsiniz. Sağlık konusunda, özellikle psikolojik anlamda şifalanacaksınız.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

5'inci evinizde gerçekleşecek olan yeni ay aşk, çocuklar ve keyifle yaptığınız hobilerinize ışık tutacak. Bu aralar hayattan aldığım zevk adeta arttı, diyeceğiniz güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğlence için vakit bulmak daha kolay olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler ve gerçek aşkı arayanlar için şanslı zamanlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

4'üncü evinizde gerçekleşecek olan yeni ay aile, ev ve yuva konularına ışık tutacak. Ailenizle huzurlu zamanlar geçirebilirsiniz. Evinizde tadilat ya da değişiklik yapabilirsiniz.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

3'üncü evinizde meydana gelen yeni ay yakın çevrenizle iletişime geçmeniz gerektiğini söylüyor. Bu aralar sosyal medya ve iletişim ile ilgili konularda şanslı olacaksınız. Çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin. Sorunlarınızı büyütmeyi bırakıp, sosyalleşin. Yer değişikliği yapabilirsiniz, şartlar sizin yanınızda olacaktır.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

2'inci evinizde gerçekleşecek olan yeni ay parasal anlamda yeni kazanç kapıları ve kazançlı yatırımlara işaret ediyor. Bu aralar uzun vadeli yatırımlar yapabilirsiniz, bir eşya ya da teknolojik cihaz alabilirsiniz. Diğer yandan ek gelirler kazanmanız da söz konusu olacak.

Yay Burcu

Yay Burcu

Burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ay sizin zamanınızı başlatacak. Kendinize zaman ayırdığınız, bambaşka keşifler yaptığınız ve gelişerek büyüdüğünüz bir dönem olacaktır. Çekiciliğiniz artıyor ve aşk konusunda şansınız yüzünüzü güldürecektir. Kendinize yatırım yapın ve meseleleri abartmayın.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

12'inci evinizde gerçekleşecek olan yeni ay sağlık konusunda güzel haberler alacağınız ve artık bırakmak istediğiniz kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için adım atacağınız bir döneme işaret ediyor. Bu yeni aydan bilinçaltınızı temizleyecek ve adeta yeniden doğarak çıkacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

11'inci evinizde gerçekleşen yeni ay dostlarınızla oldukça keyifli zaman geçirebileceğinize işaret ediyor. Kalabalıklar içerisinde olacağınız ve oldukça eğleneceğiniz bir döneme giriyor olabilirsiniz.

Balık Burcu

Balık Burcu

10'uncu evinizde gerçekleşen yeni ay iş hayatınız ile ilgili yeni gelişmelere gebe! Bu dönem iş konusunda heyecan verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır hayal ettiğiniz işi kurabilir ya da kariyeriniz ile ilgili sağlam bir adım atabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
QUEENBASTET

Happy birthday to me