Görüş Bildir
Haberler
Kader Çarkı Dönüyor: 8 Kasım Boğa Burcunda Gerçekleşecek Olan Ay Tutulması Burçları Nasıl Etkileyecek?

Kader Çarkı Dönüyor: 8 Kasım Boğa Burcunda Gerçekleşecek Olan Ay Tutulması Burçları Nasıl Etkileyecek?

Entel Feridun
07.11.2022 - 09:06 Son Güncelleme: 08.11.2022 - 11:06

8 Kasım Salı günü İstanbul saatiyle 14:01 'de Boğa burcunun 16 derecesinde Uranüs ile dizilimde bir tutulma gerçekleşecek. Boğa burcunun sabit nitelikte ve toprak grubu bir burç olduğunu unutmayın. Ay tutulmaları ise aslında birer dolunaydır. Dolunaylar ise bir bitiş, son ve tamamlanma enerjisi çalıştırır. Uranüs enerjisi ise bu tutulmanın ani ve beklenmedik olaylara gebe olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla bu tutulmada karşınıza çıkacak şey her ne olursa olsun ani olmasına rağmen uzun süreli etkisini üzerinizde hissedeceğinizi bilmelisiniz.

Peki, 8 Kasım Boğa burcu ay tutulması burçlara etkisi nelermiş, detaylıca bir göz atalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tutulma anında Güneş-Merkür kavuşumu yaşanacak.

Tutulma anında Güneş-Merkür kavuşumu yaşanacak.

Tepe Noktasına yakın yerde gerçekleşecek olan bu kavuşum astrologlara göre dünya liderleri hakkında ya da onlardan gelecek ani ve hızlı haberlere işaret ediyor. Diğer yandan bu kavuşum enerjisi sesli bir haber alabileceğimizin, bu haberin beklenmedik olayları peşi sıra getirebileceğini gösteriyor. Öte yandan laf ile kavga etmeye, ses yükseltmeye ve agresif olmamaya dikkat edin.

Uranüs ile dizilimde bir ay tutulması ne demek?

Uranüs ile dizilimde bir ay tutulması ne demek?

Uranüs gezegeni astrolojide yeni gelişmeleri ve beklenmedik sürprizlere işaret eder. Aslında manası güzel olmasına rağmen Uranüs dizilimi olan tutulmalar pek de keyifli olmuyor. Astrologlara göre bu yerleşim depreme işaret ediyor. Hele ki tutulma sabit burçlarda ise (Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları gibi) daha da dikkatli olmakta fayda var.

Tutulma anında Satürn’ün Uranüs ile dik açısı bulunuyor.

Tutulma anında Satürn’ün Uranüs ile dik açısı bulunuyor.

Satürn’ün Uranüs ile dik açısı finansal anlamda hem birey hem de toplum olarak dikkatli olmamız gerektiğini ifade ediyor. Parasal anlamda krizlere ve kayıplara açık olabiliriz. Ayrıca bu zorlayıcı bu dönem gizli düşmanlıklar ve kıskançlıklarından yaşanabileceğini ifade ediyor.

İlişkilerde köklü dönüşümler ve bitişler yaşanabilir.

İlişkilerde köklü dönüşümler ve bitişler yaşanabilir.

Boğa ve Akrep aksında tutulmalar yaşadığımızı biliyorsunuz. 25 Ekim Akrep burcunda Güneş Tutulması da beklenmedik olaylar ve kadersel süreçleri tetikliyordu. Benzer bir yorumu 8 Kasım Ay Tutulması için de yapabiliriz. Bu dönem ilişkilerde krizlere, kavgalara ve bitişlere çok açık; fevri kararlar almak ya da yangına körükle gitmek çok olası görünüyor.

8 Kasım Boğa burcundaki Ay Tutulması burçları nasıl etkileyecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

Koç burçları tutulma günlerinde harcamalarınız artabilir ya da para harcama isteğiniz yoğun olabilir. İlerleyen günlerde de maddi anlamda zorlayıcı günler olabileceğinden bu konuda dikkat etmelisiniz. Diğer yandan sürpriz kazançlar da elde edebilirsiniz. Bazı meselelerden arkadaşlarınızla aranız açılabilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Burcunuzda bir tutulma gerçekleştiğinde, bu her zaman kişisel bir dönüm noktasına ulaştığınız anlamına gelir. Bu tutulma sizi konfor alanınızın dışına itecek ve değişime zorlayacaktır. Unutmayın her son bir başlangıç!

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Eğer geçtiğimiz Güneş Tutulmasında işiniz ile ilgili bir değişiklik yaptıysanız bu tutulma partnerinizin iş hayatını etkileyecektir. Ayrıca taşınma ve yer değişikliği ile ilgili konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Düşmanlarınızla yüzleşebilirsiniz.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Geçtiğimiz Güneş Tutulmasında ilişkiniz ile ilgili yeni bir karar aldıysanız bu tutulma sırasında sonucu görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bu kararın bilançosunu değerlendirip yeni bir adım atmanız mümkün görünüyor.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Tutulma psikolojinizi biraz zorlayabilir. Partnerinizle aranızdaki sorunlar ayyuka çıkabilir. İş konusunda ise güzel gelişmeler yaşanacaktır. Ancak bu yeni sorumluluklar demek oluyor, unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Yeni bir iş ya da eğitim hakkında kesin bir karar alabilirsiniz. Hayatınızda bir şeyler biterken bir şeyler başlıyor olacak. Bunun stresi içinde çevrenizdekileri kırmamaya özen gösterin.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Finansal konularda dikkatli olmalısınız. Hem çok harcıyorsunuz hem de henüz elinize gelecek bir para görünmüyor. Aşırı borç yapmamaya özen gösterin ve riskli yatırımlardan uzak durun.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

İşinizde ve ilişkilerinizde bir şeyler bitiyor olabilir. Sonlanma enerjisindesiniz ve bu yeni bir şeyin tohumlarını atmaya işaret eder. Bu yıl mecburi olarak taşınma yaşayabilirsiniz. Sinirlerine hakim olun, keskin sirke küpüne zarar.

Yay Burcu

Yay Burcu

Partnerinizin iş hayatındaki değişikliklerden sizde etkileniyor olabilirsiniz. Kendinizi yalnızlaştırmadan sosyalleşmeye çalışın. İş değişikliği ya da ev değişikliği yaşanabilir. Kadersel bazı gelişmeler olabilir.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Bu tutulma sizleri daha az kötü etkileyecektir. Çalışma hayatınızda iyi bir düzen yakalayabilirsiniz ya da yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eski sevgililerinizden dönüşler de olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları bu tutulmadan ailesel etkiler alacaksınız. Ailenizde bir sağlık sorunu ya da huzursuzluk olabilir. Bunlarla ilgilenebilirsiniz. Ya da uzun zamandır aradığınız konforu aileniz ile vakit geçirerek bulabilirsiniz.

Balık Burcu

Balık Burcu

Ani bir yer değişikliği ya da seyahat planı gündeme gelebilir. Bu tutulmayı diğer burçlara göre daha sosyal ve arkadaş canlısı geçireceksiniz. Arkanızdan dönecek işlere dikkat edin. Herkese güvenmeyin.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın