Görüş Bildir
Haberler
22 Valiyle Güvenlik Toplantısı

22 Valiyle Güvenlik Toplantısı

Batuhan
18.09.2016 - 09:53

İçişleri Bakanlığı'nın çağrısıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 22 ilin valisi, güvenlik toplantısına katıldı. Toplantıya İçişleri Bakanı Soylu başkanlık etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanlığı, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van valisini Ankara'ya çağırdı.

Gölbaşı Vilayetler Evi'nde, Bakan Soylu başkanlığında basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, 9,5 saat sürdü.

Güvenlik sorunları ile terörle mücadele konuları ele alındı

Güvenlik sorunları ile terörle mücadele konuları ele alındı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kararlılıkla sürdürülen terörle mücadele operasyonlarının değerlendirildiği toplantıda, PKK ile diğer terör örgütlerinin neden olduğu güvenlik sorunları ile terörle mücadele konuları kapsamlı olarak ele alındı.

Toplantıya İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan ve ilgili güvenlik bürokrasisi yetkilileri katıldı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
9
6
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Gündoğdu

PKK yeni bir isyan hareketi başlatacak. Devlette bunu bildiği için önlem alıyor. Allah yardımcımız olsun

Pasif Kullanıcı

Amennnn Amennnn haraaam

Urgunta Biotar

"Göç İdaresi Genel Müdürü" ve "Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü", en çok bu ikisinin "Güvenlik" toplantısına gelirken ki ve çıkarken ki "Ajandaların... Devamını Gör