Görüş Bildir
Haberler
21 Ocak Cuma Günü Van ve Tunceli'de Okullar Tatil mi? Kar Tatili Var mı?

21 Ocak Cuma Günü Van ve Tunceli'de Okullar Tatil mi? Kar Tatili Var mı?

CansinA
20.01.2022 - 15:13

Birkaç gündür devam eden yoğun kar yağışları nedeniyle bazı illerde 19 ve 20 Ocak günü eğitime ara verilmişti. Şimdi veliler ve öğrenciler aynı kararın 21 Ocak Cuma günü de verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Van ve Tunceli illerimizdeki kar yağışı ve soğukların kar tatiline sebep olup olmayacağı hakkında valiliklerden bir açıklama geldi mi? 21 Ocak Cuma Van ve Tunceli'de okullar tatil mi? Kar tatili var mı? Eğitim öğretime ara verilecek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülkeyi etkisi altına alan kar yağışları ve soğuklar sebebiyle son birkaç gündür yurdun çeşitli illerinin valiliklerinden eğitim öğretime ara verildiğine dair açıklamalar geliyor. Van ve Tunceli illerinde yaşayan veliler ve öğrenciler illerindeki valiliklerden resmî bir açıklama bekliyor. 21 Ocak Cuma günü okullar tatil edilecek mi?

Van ve Tunceli'de Kar Tatili Var mı?

Van ve Tunceli'de Kar Tatili Var mı?

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada; 'Olumsuz hava şartları nedeniyle 21.01.2022 Cuma günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim 1 (bir) gün daha tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli idari izinlidir. İlçe merkezlerinde bulunan okullarda isteyen öğrencilerimiz karnelerini alabilirler' diyerek Cuma günü de eğitim-öğretime ara verildiğini duyurdu. Tunceli Valiliğinden ise henüz bir açıklama gelmedi.

İlgili haberler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın