Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Kar Yağışı Başladı: Ankara Kar Yağışı Ne Kadar Sürecek? Hava Sıcaklığı Kaç Derece?

Ankara'da Kar Yağışı Başladı: Ankara Kar Yağışı Ne Kadar Sürecek? Hava Sıcaklığı Kaç Derece?

CansinA
21.01.2022 - 12:53

Ankara'da kar yağışı ve aşırı soğukların getirdiği don olayları vatandaşın gündeminde. Ankara'da kar yağışlarının etkisini ne kadar sürdüreceği ise Ankara halkı tarafından merak ediliyor. Ankara'da öğlenden son kar yağışı başladı. Şiddetli şekilde başlayan kar yağışı, önümüzdeki haftaya kadar devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre Ankara'da 21 Ocak Cuma günü ve önümüzdeki beş gün içerisinde kar yağışı bekleniyor mu? Kar yağışı ne kadar sürecek? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşırı soğuklar ile birlikte gelen kar yağışları hafta başında başlamıştı. Ankara'nın hemen hemen her kesiminde etkisini gösteren kar yağışının ve soğukların 21 Ocak Cuma günü devam edip etmeyeceği, soğuk havaların etkisinin azalıp, azalmayacağı ve ne kadar süreceği ise Ankaralılar tarafından merak ediliyor. Peki yağışlar devam edecek mi? Kaç gün sürecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün beş günlük hava tahmini ile detaylar...

Beş Günlük Hava Durumu Tahmini;

Beş Günlük Hava Durumu Tahmini;
  • 21 Ocak Cuma:  Kar yağışı bekleniyor. En düşük sıcaklığın 0, en yüksek sıcaklığın ise 3 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 22 Ocak Cumartesi: Kar yağışı hafta sonu da devam ediyor. En düşük sıcaklığın -5, en yüksek sıcaklığın ise -2 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 23 Ocak Pazar: Kar yağışı pazar günü de etkisini sürdürecek. Sıcaklık düşüşü ise devam ediyor. En düşük sıcaklığın -9, en yüksek sıcaklığın ise -5 derece olacağı tahmin ediliyor. 

  • 24 Ocak Pazartesi: Kar yağışının devam etmesi ile birlikte sıcaklıklar daha da düşüyor. En düşük sıcaklığın -11, en yüksek sıcaklığın ise -4 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 25 Ocak Salı: Hafta ortasına doğru kar yağışı etkisini yitirmeden devam ederken sıcaklıkların beş günlük tahminin en düşük seviyesinde olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın -16, en yüksek sıcaklığın ise -7 derece olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Ankara için yaptığı beş günlük hava durumu tahminine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili haberler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın