Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Kar Başladı mı, Ne Zaman Yağacak? İstanbul Kar Yağışı Kaç Gün Sürecek?

İstanbul'da Kar Başladı mı, Ne Zaman Yağacak? İstanbul Kar Yağışı Kaç Gün Sürecek?

CansinA
21.01.2022 - 12:32

Son bir haftada yurdun genelinde etkili olan kar yağışları vatandaşın gündeminde. İstanbul'da başlayan kar yağışlarının etkisini ne kadar sürdüreceği ise İstanbul halkı tarafından merak ediliyor. İstanbul'da kar yağışı henüz başlamadı. Yetkililer, kar yağışının akşam saatlerinde başlayacağını ve hafta sonu boyunca süreceğini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre İstanbul'da 21 Ocak Cuma günü ve önümüzdeki beş gün içerisinde kar yağışı bekleniyor. Kar yağışı ne kadar sürecek? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük bir heyecanla beklenen kar yağışları hafta başında başlamıştı. İstanbul'un yüksek kesimlerinde daha çok etkisini gösteren kar yağışının 21 Ocak Cuma günü devam edip etmeyeceği ve ne kadar süreceği ise İstanbullular tarafından merak ediliyor. Peki yağışlar devam edecek mi? Kaç gün sürecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün beş günlük hava tahmini ile detaylar...

5 Günlük Hava Durumu Tahmini;

5 Günlük Hava Durumu Tahmini;
  • 21 Ocak Cuma: Karla karışık yağmur yağması bekleniyor. En düşük sıcaklığın 6, en yüksek sıcaklığın ise 10 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 22 Ocak Cumartesi: Kar yağışı hafta sonu yeniden başlıyor. En düşük sıcaklığın 0, en yüksek sıcaklığın ise 3 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 23 Ocak Pazar: Cumartesi başlayan kar pazar günü de etkisini sürdürecek. En düşük sıcaklığın -1, en yüksek sıcaklığın ise 3 derece olacağı tahmin ediliyor. 

  • 24 Ocak Pazartesi: Kar yağışının devam etmesi ile birlikte sıcaklıklar biraz daha düşüyor. En düşük sıcaklığın -2, en yüksek sıcaklığın ise 2 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 25 Ocak Salı: Hafta ortasına doğru kar yağışı devam ederken sıcaklıkların düşmesi de bekleniyor. En düşük sıcaklığın -2, en yüksek sıcaklığın ise 1 derece olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı beş günlük hava durumu tahminine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın